Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ancelotti a dat verdictul după o nouă prestaţie remarcabilă a lui Benzema. Francezul, noul Balon de Aur: "Mai există vreo îndoială?"

Ancelotti a dat verdictul după o nouă prestaţie remarcabilă a lui Benzema. Francezul, noul Balon de Aur: "Mai există vreo îndoială?"

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti a vorbit din nou la superlativ despre cel mai important jucător din lotul Realului. Antrenorul italian este sigur că Benzema va câştiga Balonul de Aur în acest an.

"Nu a fost un meci uşor, dar am reuşit să înscriem şi am controlat bine după aceea. La începutul sezonului, nu te poţi aştepta ca echipa să fie deja 100%, dar am câştigat şi am început bine sezonul.

Există o atmosferă bună, iar această atmosferă bună cred că ne poate ajuta să obţinem rezultate mai bune, un joc mai bun, victoriile clar ajută la motivarea jucătorilor. Benzema a marcat multe goluri, a încheiat bine sezonul şi acum se îndreaptă direct spre Balonul de Aur. Mai există vreo îndoială? Pentru mine, niciuna”, a spus Ancelotti.

Real Madrid a devenit, miercuri, supercampioana Europei. Câştigătoare a Ligii Campioniilor, Real Madrid a trecut de Eintracht Frankfurt, scor 2-0, în meciul de la Helsinki.

Golurile au fost marcate de Alaba (37) şi de Benzema (65).

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei pentru a cincea oară.

Afla mai multe despre: benzema 

viewscnt
Articole similare