Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali nu crede că Mirel Rădoi va debuta cu succes la Universitatea Craiova: ”Eu nu-i dau nicio şansă”

Gigi Becali nu crede că Mirel Rădoi va debuta cu succes la Universitatea Craiova: ”Eu nu-i dau nicio şansă”
Comentarii

Gigi Becali nu-i dă nicio şansă de calificare lui Mirel Rădoi, care debutează pe banca Universităţii Craiova în returul cu Zorya, din Conference League.

Mirel Rădoi a semnat cu Universitatea Craiova într-un moment delicat. În prima manşă a turul 3 Conference League, oltenii au pierdut cu 1-0 cu Zorya, o echipă din Ucraina care n-a jucat niciun meci oficial de când a izbucnit războiul.

Gigi Becali nu este foarte încrezător că Mirel Rădoi va reuşi vreo minune şi este de părere că Universitatea Craiova nu va reuşit să se calificare în play-off-ul competiţiei.

Gigi Becali nu-i dă nicio şansă lui Mirel Rădoi cu Zorya

În tur, Universitatea Craiova a făcut un meci slab cu Zorya şi a pierdut cu 1-0. Acum, oltenii au un alt antrenor după ce Laszlo Balint a fost demis.

Mirel Rădoi a semnat pe doi ani cu echipa din Bănie şi va debuta în returul cu Zorya. Însă Gigi Becali nu-i dă nicio şansă la calfificare.

De altfel, Gigi Becali este de părere că doar FCSB şi, probabil, CFR Cluj vor reuşi să ajungă în play-off şi, mai departe, să se califice în grupele Conference League:

”Cred că mergem cu două echipe în grupe, dar una va fi sigur acolo. FCSB e sigur în grupe. Eu nu-i dau nicio şansă lui Rădoi. Poţi întoarce scorul de 1-0, dar Zorya e echipă prea puternică, te distruge.

Pasează până te distruge, echipa aia e prea puternică, diferenţa de valoare e prea mare”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Universitatea Craiova - Zorya este programat diseară, de la 20:30, pe stadionul din Bănie. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare