Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Plecare de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Becali l-a dat afară şi a semnat deja cu o altă echipă de mare tradiţie

BREAKING | Plecare de ULTIMĂ ORĂ la FCSB. Becali l-a dat afară şi a semnat deja cu o altă echipă de mare tradiţie

FCSB

Comentarii

FCSB are cea mai activă vară din ultimele sezoane pe piaţa transferurilor, iar mutările surprinzătoare continuă să apară în lotul pregătit de Nicolae Dică.

FCSB a transferat pe bandă rulantă în această vară, iar Gigi Becali a dezvăluit că este pregătit să mai aducă alţi fotbalişti, în funcţie de parcursul pe care îl va avea echipa sa în Conference League. Pentru a face loc transferurilor pe care le pregăteşte, latifundiarul din Pipera a luat decizia să se şi despartă de mai mulţi jucători din lot.

Ivan Mamut a plecat deja de la FCSB, iar Gabriel Simion şi-a reziliat şi el contractul cu vicecampioana României. Deşi era văzut dreptul urmaşul lui Mihai Pintilii, mijlocaşul de 24 de ani n-a fost oprit în lotul roş-albaştrilor, iar acum a semnat cu o altă echipă din Superligă.

Gabriel Simion a fost lăsat liber de contract de FCSB şi a bătut palma cu U Cluj, nou promovată în prima ligă. După primele patru etape disputate, ardelenii au doar două puncte în clasament.

În sezonul trecut, Gabriel Simion a fost împrumutat de FCSB la Aris Limassol, echipă alături de care a încheiat sezonul pe locul 4 în campionatul din Cipru şi pentru care a bifat o pasă decisivă în cele 25 de meciuri jucate.

Crescut la FCSB, Gabriel Simion a mai bifat în CV echipe precum Academica Clinceni, Daco-Getica, Dunărea Călăraşi şi Astra, înainte ca FCSB să-l trimită împrumut la Aris Limassol. La vicecampioana României, Gabriel Simion a strâns 23 de meciuri, fără să marcheze vreun gol sau să ofere pase decisive.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Simion în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare