Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Tricoul din celebrul serial "The Last Dance", scos la licitaţie. Ce sumă uriaşă este aşteptată să se plătească

Tricoul din celebrul serial "The Last Dance", scos la licitaţie. Ce sumă uriaşă este aşteptată să se plătească

Baschet

Comentarii

Un tricou purtat de legendarul baschetbalist american Michael Jordan, în ultimul său sezon competiţional (1997-1998) cu Chicago Bulls, în NBA, va fi scos la licitaţie în luna septembrie pentru un preţ estimat între 3 şi 5 milioane dolari, a anunţat casa de licitaţii Sotheby's, informează AFP.

Casa de licitaţii din New York, proprietatea din 2019 a magnatului franco-israelian în telecomunicaţii Patrick Drahi, a vândut deja mai multe perechi de pantofi sport aparţinând superstarului acum în vârstă de 59 de ani, pentru 1,5 milioane dolari.

Licitaţia va avea loc la New York între 6 şi 14 septembrie, iar faimosul tricou roşu cu numărul 23 de la Chicago Bulls şi purtat de Jordan va fi prezentat publicului la Monterey, în California, între 17 şi 20 august, iar apoi la New York, în septembrie, conform Sotheby's.

"Sezonul 1997-1998 este, poate, unul din cele mai iubite de fanii lui Jordan, pentru că Michael era în apogeul formei sale şi ştia că era ultima lui şansă cu Chicago Bulls pentru titlul de campioană a NBA", a comentat un responsabil al casei de licitaţii, Brahm Wachter.

În octombrie 2021, în Las Vegas, casa newyorkeză a vândut pentru suma de 1.472.000 dolari o pereche de adidaşi sport Nike Air Ships, purtaţi de Jordan la începutul carierei sale, în 1984-1985, stabilind recordul la această categorie.

Michael Jordan a cucerit şase titluri de campion al NBA cu Chicago Bulls, inspirând linia vestimentară Air Jordan de la Nike.

Afla mai multe despre: michael jordan 

viewscnt
Articole similare