Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer pentru Rădoi la U Craiova. Război cu Gigi Becali pentru semnătura fotbalistului

Primul mare transfer pentru Rădoi la U Craiova. Război cu Gigi Becali pentru semnătura fotbalistului
Comentarii

Universitatea Craiova a intrat într-o nouă eră. Oltenii s-au despărţit de Laszlo Balint, iar pe banca tehnică a fost adus Mirel Rădoi.

Doar şapte meciuri a rezistat Laszlo Balint pe banca Universităţii Craiova. Antrenorul de 43 de ani a fost demis de Mihai Rotaru şi a primit salarii compensatorii în valoare de 50 de mii de euro.

Nemulţumit de evoluţiile echipei, finanţatorul oltenilor a luat decizia de a aduce un fost selecţioner al României pe banca tehnică. Astfel, Mirel Rădoi a bătut palma cu oficialii Universităţii Craiova cu doar 48 de ore înaintea returului cu Zorya Lugansk, din preliminariile Conference League.

299 rotiri GRATUITE doar pentru tine
Profită ACUM de oferta zilei

Partida începe de la scorul de 1-0 pentru ucraineni, iar Mihai Rotaru speră ca şocul produs de schimbarea antrenorului să îi ajute pe jucători să întoarcă rezultatul pentru ca echipa sa să se califice în play-of-ul competiţiei.

Deşi numirea oficială a lui Rădoi s-a produs abia în această săptămână, fostul selecţioner a început treaba la Universitatea Craiova încă de săptămâna trecută. Conform declaraţiilor lui Becali, Mirel Rădoi a încercat să-l aducă pe Marco Dulca în Oltenia, însă, în cele din urmă, mijlocaşul de 23 de ani a ajuns la FCSB.

"Ştiam că Rădoi merge să semneze cu U Craiova. Sunt nişte lucruri pe care le mai vorbesc şi eu cu oamenii.

Mi-am dat seama că Rădoi se duce la Craiova când l-am întrebat de Dulca. Şi el m-a luat pe ocolite, mi-a zis că să vadă, nu mi-a zis nimic concret. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă. Şi atunci mi-a zis clar că, dacă s-ar duce la Craiova, ar fi şi Dulca pe lista lui, că-i place foarte mult acest jucător. Atunci mi-am dat seama că el era în discuţii, în tatonări cu U Craiova.

Îl înţeleg pe Rotaru, aia nu e Craiova. Craiova nu poate fi dominată în halul ăla la un meci, de aia schimbi antrenorul" , a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare