Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, discurs rasist după ce a auzit că Rapid îi vrea pe Coman şi Olaru: ”Conducere a la romi. Asta este ofertă?”

Gigi Becali, discurs rasist după ce a auzit că Rapid îi vrea pe Coman şi Olaru: ”Conducere a la romi. Asta este ofertă?”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a avut o ieşire rasistă la adresa conducerii Rapidului după ce au apărut informaţii că giuleştenii s-ar gândi să facă o ofertă pentru Florinel Coman şi Darius Olaru.

Gigi Becali a avut un nou discurs rasist, de această dată la adresa conducerii Rapidului. Patronul FCSB s-a arătat deranjat de faptul că giuleştenii ar vrea să-i transfere pe Florinel Coman şi Darius Olaru.

Gigi Becali spune că aceste intenţii sunt o batjocura la adresa lui, din partea unei conduceri ”a la romi”.

Gigi Becali, discurs rasist la adresa şefilor Rapidului: ”Asta e batjocură”

Venirea lui Dan Şucu în acţionariatul Rapidului a însemnat o relansare a clubului. Omul de afaceri a anunţat încă din start că vrea să readucă echipa în fruntea fotbalului românesc şi sunt aşteptate investiţii importante.

Gazeta Sporturilor a scris că Adrian Mutu a primit un buget de transferuri uriaş pentru nivelul Ligii 1, 5 milioane de euro şi că i-ar dori pe Florinel Coman şi Darius Olaru.

Însă Gigi Becali este de părere că aceste intenţii sunt, de fapt, o batjocură şi a avut un discurs rasist la adresa conducerii Rapidului:

”Cu siguranţă mai aducem jucători dacă intrăm în grupe. Cel mare ia de la cel mai mic, iar eu sunt mai mare. Aşa că o să iau eu de la Şucu, de acolo. Eu n-am nicio treabă să vând.

Ca să mi-l ia cineva pe Coman trebuie să aibă 5 milioane (n.r. de euro). Dacă-l vrea cineva pe Olaru, trebuie să aibă 6 milioane. Aşa zic şi eu că dau 10 euro pe Rapid.

Hai să nu ne batjocorim, cum să faci aşa ceva? Asta e ofertă? 3,5 milioane de euro? Asta e batjocură.

Rapid nu poate să cumpere de la mine. Dacă ei chiar vor şi sunt dispuşi să plătească, îl dau pe Coman cu 5 milioane. Vând şi la Craiova, vând şi la CFR. Îl dau pe Olaru cu 6 milioane.

Asta e batjocoră a la romi, romilor le place batjocora. Aşa e pe Giuleşti. Deşi galeria e civilizată, dar conducerea văd că e a la rromi. Hai să zic şi eu că dau 10 euro pe un jucător de la Rapid. Nu e bătaie de joc?”, s-a întrebat retoric Gigi Becali, la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare