Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare situaţie cu un transfer de la FCSB. MM Stoica: ”E greu de crezut”. EXCLUSIV

Răsturnare situaţie cu un transfer de la FCSB. MM Stoica: ”E greu de crezut”. EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a anunţat că unul dintre transferurile despre care s-a discutat în această vară la FCSB nu se va mai realiza.

Gigi Becali a defilat pe piaţa transferurilor, în această vară, mai ales după ce a primit 3,5 milioane de euro de la Al Jazira în schimbul lui Florin Tănase.

Patronul FCSB putea încasa şi mai mulţi bani, pe un alt titular, însă negocierile au picat între timp.

Răsturnare de situaţie la FCSB. Ce transfer a picat

Pe lângă Florin Tănase, alţi doi jucători de la FCSB au avut oferte în această vară. Este vorba despre Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu, doi dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1.

Pentru portarul în vârstă de 22 de ani ar fi insistat două echipe, una din Franţa şi celalaltă din Portugalia. Însă niciuna n-a reuşit până acum să se ridice la pretenţiile lui Gigi Becali.

Patronul FCSB le-a transmis că vrea nu mai puţin de 5 milioane de euro în schimbul lui Ştefan Târnovanu şi negocierile s-au blocat.

Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că sunt şanse extrem de mici ca Târnovanu să plece în această vară, mai ales că nici nu are foarte multă experienţă la nivel înalt.

”Nu pleacă în vara asta. Dacă vine o ofertă pe banii ceruţi de Gigi, dar e cred de crezut că lumea dă bani pe un portar cu 20 de meciuri în carieră. Că tot l-am văzut pe Courtois (n.r. în Supercupa Europei), măcar la fizic seamănă cu el”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Pe de altă parte, Basarab Panduru spune că n-ar fi surprins dacă totuşi s-ar gasi o echipă care să plătească 5 milioane de euro pentru transferul lui Ştefan Târnovanu.

”De când a plecat Man pe 13 milioane de euro (n.r. la Parma) nu mă mai miră nimic”, a replicat Basarab Panduru. 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare