adplus-dvertising
You are here:

Dani Coman pleacă de la Hermannstadt! A anunţat decizia: "Vreau să mă liniştesc" | ULTIMA ORĂ

Dani Coman pleacă de la Hermannstadt! A anunţat decizia: "Vreau să mă liniştesc" | ULTIMA ORĂ

Hermannstadt​

Comentarii

Preşedintele lui Hermannstadt, Dani Coman, renunţă la postul de la echipa sibiană. După ce a promovat cu clubul în Superligă, el a renunţat doar după câteva etape.

Dani Coman o părăseşte pe Hermannstadt

Nou-promovata rămâne fără unul dintre cei mai importanţi oameni din conducere. După semnalele de alarmă trase în privinţa situaţiei financiare, Dani Coman a luat decizia de a pleca de la Hermannstadt. 

El le-a promis jucătorilor şi angajaţilor, care sunt neplătiţi de câteva luni, că rezolvă problemele financiare, dar nu a reuşit. A anunţat în vestiar că părăseşte echipe, după ce nu a găsit sprijinul din partea autorităţilor locale. 

„Vreau să mă liniştesc. Îmi e greu.  Am participat la construirea acestei echipe şi acum am nevoie de timp să mă liniştesc”, a declarat Dani Coman, conform Gazetei Sporturilor

La finalul partidei FC Hermannstadt - FC Botoşani, scor 1-1, Dani Coman a dezvăluit situaţia din cadrul clubului. 

"Am crezut că, odată cu promovarea, lucrurile se vor schimba în bine. Din păcate, nu s-a schimbat absolut nimic, sunt aceleaşi probleme. Mă întreb în fiecare zi de ce se mai construieşte stadionul la Sibiu. Pentru ce? Dacă această echipă nu are pic de sprijin, nu există pic de interes de la nimeni din Sibiu, exceptând-o pe doamna Daniel Câmpean (n.r. - preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu), care ne-a ajutat atât cât a putut.

De ce la alte echipe, în alte judeţe, Buzău, Piteşti, Iaşi, Cluj, se pot finanţa echipele de către Primărie, iar la Sibiu nu? Dacă nu se vrea ca această echipă să facă performanţă, să ne spună, să ne luăm bagajele şi să plecăm! Am ajuns în situaţia în care îmi e ruşine să intru în vestiar. Nu e normal, am venit aici să mă ocup de fotbal.

Sunt jucători de mare caracter aici, niciodată n-au comentat nimic, indiferent unde s-au antrenat. Ce să le spunem, că aşteptăm banii din drepturile TV? Să aştepte în fiecare săptămână că se va întâmpla ceva la clubul ăsta?

Dacă nu vrem să supărăm oamenii, eu vreau să-i supăr pe toţi. Toţi oamenii de afaceri din Sibiu, autorităţile locale. Să se supere pe mine, dar să ajute echipa. Dani Coman şi-a îndeplinit obiectivul la Sibiu, dar este echipa sibienilor, nu a mea. Da, ia în calcul serios să plec, pentru că îmi doresc să fac performanţă", a declarat Dani Coman. 

"Este mai rău decât era la Astra"

"Vreau ca toată lumea să fie mulţumită, să fie plătită la zi. Ultimul salariu a venit în luna aprilie. Gândiţi-vă cum vin jucătorii la antrenament! Dacă toată săptămâna stai şi te gândeşti că n-ai bani să-ţi plăteşti ratele la bancă, că ai familie, că îţi întreţii părinţii, nu poţi să te motivezi şi să joci. Dar băieţii au făcut-o exemplar de fiecare dată.

De şase luni, Ştefan Băcilă plăteşte singur la Hermannstadt. Nu mai poate! Sunt alte timpuri. Sunt extrem de multe probleme. Mă rezum la un singur apel: ajutaţi această echipă, că merită! Dacă nu, faceţi un tablou cu echipa asta, care a promovat, mai mult de atât nu se poate realiza.

Ce să le spun jucătorilor, că i-am minţit? Ce să-i spun lui Iliev, un portar de echipa naţională a Bulgariei? Că l-am minţit să vină la Sibiu, că vor fi lucrurile normale? Normalitatea e să ne dăm banii la zi, nu să întârziem trei luni. Butean a renunţat la peste 300.000 de euro de la CFR Cluj, ca să vină la Hermannstadt. Ce să-i spun?

Din păcate, am ajuns în situaţia în care este mai rău decât era la Astra. Ar trebui să facă un front comun autorităţile şi oamenii de afaceri din Sibiu, cu cei opt membri fondatori ai echipei. Mergând tot aşa, mergem în neant, nu vom realiza nimic! Păcat de aceşti jucători, de Măldăraşanu, e un antrenor cum nu cred că va mai avea Sibiul mult timp de acum încolo", a mai spus Dani Coman.

  • Hermannstadt are un început bun de campionat. Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu ocupă locul al treilea, după două victorii şi două remize. 

viewscnt
Articole similare