Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Adi Mutu, pus pe glume la conferinţa de presă dinaintea ”Primus Derby”: ”Cine e mai bun dintre Tamaş şi Săpunaru? Nu se supără, e prietenul meu!”

VIDEO | Adi Mutu, pus pe glume la conferinţa de presă dinaintea ”Primus Derby”: ”Cine e mai bun dintre Tamaş şi Săpunaru? Nu se supără, e prietenul meu!”galerie foto

Rapid

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea ”Primus Derby”, duelul dintre Rapid şi rivala Petrolul Ploieşti, Adi Mutu (43 de ani) a fost întrebat pe care dintre Gabi Tamaş (38 de ani) şi Cristi Săpunaru (38 de ani), ambii foşti colegi ai săi, îl consideră jucătorul mai valoros.

După un început incredibil de complicat de sezon, în care le-a înfruntat pe CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi FC Argeş, pe Rapid o aşteaptă un nou derby în a cincea etapă.

Echipa pregătită de Adi Mutu va da peste Petrolul Ploieşti, una dintre cele mai vechi rivale ale echipei giuleştene, care de abia a revenit pe prima scenă a fotbalului românesc.

Primul ”Primus Derby” din Liga 1 din ultimii şapte ani va avea loc pe stadionul Ilie Oană, sâmbătă, de la ora 21:45, şi va putea fi urmărit, în direct, pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

”Lupii galbeni” de abia au obţinut prima victorie din acest sezon în ultima etapă disputată, după ce au reuşit să o înfrângă în deplasare pe U Cluj, scor 1-0.

Echipa pregătită de Nae Constantin pleacă cu a doua şansă înaintea confruntării, deşi poate avea şanse de a se impune graţie galeriei şi experienţei din lot.

Adi Mutu i-a remarcat pe Gabi Tamaş şi Gicu Grozav ca fiind ”jucători de naţională”, aceştia reuşind să însumeze, cumulativ, aproape 100 de apariţii în tricoul echipei naţionale.

Adi Mutu, pus pe glume la conferinţa de presă dinaintea ”Primus Derby”

”Briliantul” beneficiază la rândul său de mai mulţi jucători cu mare experienţă, printre care Junior Morias, Dragoş Grigore şi Cristi Săpunaru.

Întrebat care dintre foştii săi colegi de la naţională, Tamaş sau Săpunaru, este mai valoros, Mutu nu a stat pe gânduri şi l-a numit pe căpitanul său fotbalistul superior, glumind că ”prietenul” de la Petrolul nu se va supăra.

Când mă refeream la jucători de naţională, mă refeream la Gabi şi la Gicu, e şi Budescu, dar nu joacă.

Suntem prietreni în afara terenului, încă joacă, îi place, aşa cum o face şi Săpunaru, un adversar pe măsură şi un apărător demn de numele lui, deci o să vedem.

Cine e mai bun? Fără doar şi poate Săpunaru. Nu se supără, că e prietenul meu”, a spus Adi Mutu.

Afla mai multe despre: adi mutu 

viewscnt
Articole similare