Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un nou rival în Superligă. Cum a comentat Adi Mutu numirea lui Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova

Un nou rival în Superligă. Cum a comentat Adi Mutu numirea lui Mirel Rădoi pe banca Universităţii Craiova

Fotbal intern

Comentarii

Adi Mutu a vorbit despre şansele celor patru echipe româneşti de a ajunge în grupele Conference League.

CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi îşi joacă astăzi meciurile din a doua manşă a turului trei preliminar din Conference League.

Rapid, ocupanta locului doi în momentul de faţă în Superligă, speră să ajungă şi ea în această postură la finalul sezonului trecut, adică să aducă în Giuleşti şi meciuri din cupele europene.

Totuşi, până la acel posibil moment, pentru gruparea giuleşteană urmează partida din campionat contra celor de la Petrolul Ploieşti.

Adi Mutu: ”Le doresc baftă tuturor”

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Adi Mutu a vorbit şi despre şansele celor patru reprezentante ale României în Europa de a ajunge în grupele Conference League.

De asemenea, chestionat în mod special cu privire la numirea lui Mirel Rădoi la conducerea băncii tehnice a Universităţii Craiova, tehnicianul Rapidului a precizat că se bucură de această mutare.

”Sper ca toate (n.r. să se califice), le doresc baftă, e bine pentru noi. În afară de rivalitatea care o avem pe teren, le doresc baftă tuturor. N-aş vrea să spun câte, cum, aş vrea ca toate să se califice.

Lui Mirel îi doresc baftă (n.r. la Universitatea Craiova). Mă bucur că o să-l întâlnesc pe viitor. Suntem prieteni. Am făcut şcoala de antrenori împreună. Mă bucur pentru el că a intrat în pâine”, a declarat Mutu.

Afla mai multe despre: rapidmutu 

viewscnt
Articole similare