Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | "Glume!". Mihai Stoica a reacţionat la presupusul interes al Rapidului pentru Coman şi Olaru

EXCLUSIV | "Glume!". Mihai Stoica a reacţionat la presupusul interes al Rapidului pentru Coman şi Olaru

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al FCSB, a reacţionat la ştirea că Rapid îşi doreşte două vedete din echipa roş-albaştrilor. Dan Şucu, patronul Rapidului, i-a oferit un buget de cinci milioane de euro lui Adrian Mutu pentru transferuri, iar "Briliantul" ar râvni la vedetele de la FCSB.

Rapid vrea să redevină o forţă în Liga 1, odată cu infuzia de capital din partea lui Dan Şucu, unul dintre patronii din Giuleşti. Adrian Mutu are la dispoziţie un buget de cinci milioane de euro, iar pe lista "Briliantul" îi are pe listă pe Florinel Coman şi Darius Olaru de la FCSB.

EXCLUSIV | "Glume!". Mihai Stoica a reacţionat la presupusul interes al Rapidului pentru Coman şi Olaru

Potrivit gsp.ro, Rapid i-a oferit un buget mare de transferuri lui Adrian Mutu, 5 milioane de euro, iar "Briliantul" şi-ar dori două vedete de la FCSB, Florinel Coman şi Darius Olaru. În plus, Ciprian Deac (36 de ani) e şi el pe lista Rapidului, club la care a mai evoluat în trecut.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a reacţionat la presupusul interes al Rapidului pentru cele două vedete de la FCSB şi pentru Ciprian Deac de la CFR.

"Să auzim de la Dan Şucu dacă e adevărat, pentru că mi-e să nu facă cineva glume. E greu ca jucătorii noştri să ajungă la orice echipă din România. Să plătească de la 6 milioane în sus, vindem, astea sunt preţurile. Şi Olaru trebuie să vrea să meargă la Rapid. Şi Coman e scump, nu l-am întrebat preţul pe Gigi, dar e scump. Eu cred că sunt glume.

Am văzut că vrea să-l ia pe Deac. Citisem în presă că Rapid era interesată de David Miculescu. E simplu, achitai 1,7 milioane. Am citit că-l vrea Rapid pe Deac, dar nu prea, are 36 de ani", spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: mihai stoicarapidflorinel comanolarudan sucu 

viewscnt
Articole similare