Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum îşi explică MM Stoica publicul numeros la meciurile disputate de FCSB! "Şanse mari să fie sold-out" cu Dunajská Streda | EXCLUSIV

Cum îşi explică MM Stoica publicul numeros la meciurile disputate de FCSB! "Şanse mari să fie sold-out" cu Dunajská Streda | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a găsit câteva motive pentru care echipa finanţată de Gigi Becali se bucură de un public numeros în acest sezon.

"Şanse mari să fie sold-out" la FCSB - DAC 1904 Dunajská Streda

Miercuri seara, Mihai Stoica anunţa, pentru Orange Sport, că mai sunt disponibile doar câteva mii de bilete şi că sunt şanse mari ca toate locurile disponibile să fie ocupate. Astfel, în jur de 40.000 de persoane ar putea fi pe Arena Naţional în manşa secundă a turului III preliminar Conference League. 

De altfel, FCSB s-a bucurat de o asistenţă importantă de la startul sezonului, atât în Superligă, cât şi în Conference League, iar Mihai Stoica are câteva explicaţii. 

"Mai sunt mai puţin de 6000 de bilete. Avem două probleme. Una că UEFA ne-a închis peluza de 12.000 de locuri. S-a redus capacitatea la 41.000 de locuri, dar cred că sunt şanse mari să fie sold-out. 

Dacă nu era multă lume şi cu Saburtalo, ziceam că şi achiziţiile au contat mult, dar cred că sunt două motive principale. 

Unul e legat şi se vede în tot fotbalul românesc. Lumea s-a întors pe stadioane, viaţa s-a scumpit tare şi pe stadion mai poţi vedea un eveniment fără să coste mult şi pandemia a gonit lumea din casă. 

Motivul principal cred că e legat de greşelile mari făcute de oamenii politici, care ne-au prigonit, izgonit din Bucureşti şi steliştii, cei care ştiu că FCSB e Steaua, vor să vină să-şi exprime ataşamentul faţă de echipă, ca să demonstreze că alţii care fac gaură în bugetul statului (n.r. - la Steaua Bucureşti)... Bani folosiţi pe jucători de mâna a doua, într-o competiţiei din care nu pot promova, iar lumea nu vrea aşa ceva. Cine să vrea ca din banii lui să fie plătiţi jucători de fotbal de calitate îndoielnică? Au fost mai puţin de 1000 de spectatori la meciul cu Metaloglobus. 

Cum să nu fim Steaua? Citesc că e eternul derby (n.r. - în Liga 2, Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti), derby a fost sezonul trecut cu noi", a declarat expertul Orange Sport, Mihai Stoica. 

Afla mai multe despre: fcsb - dac 1904 dunajská stredamihai stoicabilete fcsb - dac 1904 dunajská streda 

viewscnt
Articole similare