Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titularul pe care riscă să îl piardă Rapid dacă ”va veni o ofertă benefică”: ”Mi-aş dori să fac acest pas” | EXCLUSIV

Titularul pe care riscă să îl piardă Rapid dacă ”va veni o ofertă benefică”: ”Mi-aş dori să fac acest pas” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Titular în poarta Rapidului în ultima stagiune, Horaţiu Moldovan (24 de ani) a reuşit să ajungă în premieră la echipa naţională în acest an şi a fost dorit insistent de o echipă din Germania în această vară, însă mutarea nu s-a materializat.

De la semi-anonimitate la component al echipei naţionale, Horaţiu Moldovan a avut parte de o ascensiune meteorică în ultimul an, graţie prestaţiilor reuşite între buturile Rapidului.

Portarul de 24 de ani a făcut parte din apărarea care nu a încasat niciun gol în primele şase etape ale ultimei stagiuni, fiind integralist până să contracteze Covid spre finalul sezonului.

Forma sa l-a adus în atenţia echipei naţionale, acesta apucând să fie convocat la lot, dar fără să debuteze deocamdată.

Încă tânăr pentru un goalkeeper, Horaţiu Moldovan a fost dorit insistent în acestă vară de o echipă din Germania, însă nemţii nu au putut satisface pretenţiile financiare ale giuleştenilor.

Aşadar, fotbalistul de 24 de ani se pregăteşte pentru un nou sezon ca titular în poarta uneia dintre marile echipe ale fotbalului nostru, dar a recunoscut că ar putea fi pierdut de Rapid.

Titularul pe care riscă să îl piardă Rapid dacă ”va veni o ofertă benefică”

Într-un interviu cu Orange Sport, întrebat despre oferta primită din Germania, Moldovan a spus, sincer, că dacă apare vreo propunere ”benefică” atât pentru el, cât şi pentru club, atunci are mari şanse de a pleca de la Bucureşti.

Visam să joc la Liga 1, dar, de exemplu, după pandemie, naţionala era un vis îndepărtat, probabil doar aşa să fie S.F. să ajung la naţională.

Aceşti oameni din club au văzut un potenţial bun în mine, m-au încurajat, am avut şi unele momente proaste la Liga 2 şi probabil dacă mă scoteau din poartă, îmi opreau ascensiunea.

Şi aceşti suporteri te fac să mananci pământul pe româneşte. Cu siguranţă dacă va veni o ofertă dintr-un campionat puternic care va fi benefică atât pentru mine, cât şi pentru club, mi-aş dori să fac acest pas.

Ca orice jucător tânăr, să merg la mai bine şi să am performanţe mai bune”, a declarat Horaţiu Moldovan pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: horaţiu moldovan 

viewscnt
Articole similare