Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, ”abandonată” şi de legendele sale: ”Nu mă voi uita la partida cu Steaua, nu mă interesează. Nu mai este un derby, e un meci al decadenţei”

Dinamo, ”abandonată” şi de legendele sale: ”Nu mă voi uita la partida cu Steaua, nu mă interesează. Nu mai este un derby, e un meci al decadenţei”
Comentarii

Vineri seara, Dinamo o va întâlni pe Steaua pentru prima dată după reînfiinţarea echipei de fotbal. Însă, din păcate pentru ”câini”, nici un astfel de meci nu mai atrage lumea alături de echipă, una dintre legendele din Ştefan cel Mare nefiind interesată nici măcat să vizioneze derby-ul.

Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, derby-ul Dinamo - Steaua va avea loc în Liga 2, urmând să se dispute, vineri, pe Arena Naţională.

Oficialii echipei din Ştefan cel Mare au închiriat cel mai mare stadion din ţară în speranţa că vor putea atrage fanii din nou alături de echipă.

O bună parte din suflarea dinamovistă a pierdut gustul mersului la meci, după ani întregi de dezamăgiri, umilinţe şi deziluzii.

Până şi legendele lui Dinamo au ajuns să se depărteze de echipă, legende care în urmă cu scurt timp făceau eforturi să pună umărul la salvarea formaţiei.

Florin Răducioiu a fost team managerul lui Dinamo în stagiunea trecută, dar acum nici nu va mai urmări derby-ul cu Steaua, pe care nici nu îl vede ca un derby.

Declinul celor două cluburi l-a făcut pe Răducioiu să îşi piardă orice fel de interes pentru confruntare, deşi a punctat că un proiect serios, fără promisiuni false, i-ar readuce afecţiunea faţă de club.

Dinamo, ”abandonată” şi de legendele sale

Nu mai este un derby, părerea mea, pentru că ar fi o jignire a jucătorilor care au jucat la aceste echipe fanatastice, care au istorie, au scris o perioadă de aur a fotbalului românesc.

Deci ar fi o jignire să îl mai numim derby. Este un meci al decadenţei, al declinului acestor două cluburi, care au fost cele mai importante cluburi de fotbal din România.

Este un meci de Liga 2, sportiv vorbind, Steaua Bucureşti e favorită, pentru că mi se pare mult mai puternică, mai omogenă. E o echipă a lui Dinamo care începe să se regasească, sper, după acest succes cu Chiajna.

Până nu văd în mod concret că va fi un nou proprietar, proiect, ceva serios, nu mai cred în aceste poveşti. Nu mă voi uita, pentru că nici nu mă interesează acest meci”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: florin răducioiu 

viewscnt
Articole similare