Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum a fost primit Rareş Ilie de vedetele din vestiarul lui OGC Nice: ”Îi urmăream la televizor când eram mai mic” | VIDEO EXCLUSIV

Cum a fost primit Rareş Ilie de vedetele din vestiarul lui OGC Nice: ”Îi urmăream la televizor când eram mai mic” | VIDEO EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Ajuns la OGC Nice în această vară, după ce a fost achiziţionat de la Rapid, Rareş Ilie (19 de ani) a făcut pasul din Liga 1 la o echipă care are nume precum Aaron Ramsey, Dante, Ross Barkley sau Kasper Schmeichel în lot.

După doar un sezon în Liga 1, Rareş Ilie a fost vândut surprinzător de Rapid, în schimbul sumei de cinci milioane de euro, care nu a revenit în totalitate clubului giuleştean.

Surprinzătoare nu a fost doar plecarea ”tricolorului” mic, ci şi destinaţie, acesta ajungând într-unul dintre primele cinci campionate ale Europei, Ligue 1.

Lucien Favre, antrenorul lui OGC Nice, a fost prezent la Bucureşti pentru a îl urmări pe fostul ”decar” al Rapidului şi a plecat convins de calităţile acestuia.

După misiunea sa de scouting, tehnicianul francez a insistat ca echipa sa să îl transfere pe jucătorul român şi deja l-a introdus titular pe acesta în mai multe rânduri.

Pentru orice tânăr jucător, mutarea în altă ţară poate fi întâmpinată cu dificultăţi, mai ales dacă acesta este la prima experienţă în străinătate, cum este cazul lui Rareş Ilie.

Cum a fost primit Rareş Ilie de vedetele din vestiarul lui OGC Nice

Jucătorul de 19 ani a fost nevoit să se alăture unui vestiar plin de jucători cu renume, într-un loc unde nu cunoaştea pe nimeni.

Totuşi, Ilie a dezvăluit că a fost primit cu braţele deschise de vedetele lui Nice, care încearcă să îl ajute să se integreze cât mai rapid.

Internaţionalul român de tineret a recunoscut că a fost ”şocat” când a cunoscut fotbalişti precum Aaron Ramsey sau Dante, dar s-a obişnuit cu gândul că aceştia sunt doar colegii săi.

”(n.r. cum se să ai asemenea colegi?) Da, îi urmăream la televizor când eram mai mic, am fost surprins la început, dar m-am acomodat, acum sunt prieten cu ei, nu pot să stau la nesfârşit, <<uau, cine e>>, sunt colegii mei şi încearcă să mă ajute să mă acomodez cât mai repede”, a declarat Rareş Ilie, pentru Orange Sport.

În acest debut de sezon, fostul jucător al Rapidului a reuşit să evolueze în cinci patride din opt disputate, fiind titular în patru dintre acestea.

Afla mai multe despre: rareş ilie 

viewscnt
Articole similare