Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Todd Boehly, o nouă lovitură la Chelsea! Internaţionalul englez a semnat pe 6 ani

Todd Boehly, o nouă lovitură la Chelsea! Internaţionalul englez a semnat pe 6 ani

Chelsea

Comentarii

Chelsea a anunţat prelungirea contractului fundaşului dreapta Reece James pentru şase sezoane. Tânărul de 22 de ani, aflat la Chelsea de la 6 ani, are acum contract până în iunie 2028.

Fundaşul dreapta Reece James şi-a prelungit contractul cu Chelsea

”Este un jucător excepţional şi aşteptăm cu toţii cu nerăbdare să-l vedem în continuare progresând pe Stamford Bridge”, a spus preşedintele clubului, Todd Boehly.

Ajuns în prima echipă în 2019, după ce a fost împrumutat un sezon la Wigan, James a evoluat de atunci în 128 de meciuri. În acest sezon, în cinci meciuri de ligă, a oferit un assist şi a marcat un gol.

De asemenea, are 13 selecţii cu echipa Angliei din 8 octombrie 2020.

Un nou transfer pentru Thomas Tuchel. Chelsea şi-a betonat defensiva cu un fundaş de 82 de milioane de euro

Chelsea l-a achiziţionat pe fundaşul central francez Wesley Fofana de la altă echipă din Premier League, Leicester City.

Fofana, în vârstă de 21 de ani, internaţional francez de tineret, a semnat un contract pe şapte ani cu Chelsea. Fundaşul s-a transferat în 2020 de la clubul francez Saint-Etienne la Leicester, pentru care a bifat 36 de apariţii în Premier League.

Fofana a prins doar şapte meciuri de campionat în stagiunea trecută, după ce a suferit o gravă accidentare într-un amical din presezon împotriva lui Villarreal.

Detaliile financiare ale tranzacţiei nu au fost dezvăluite, însă, potrivit presei britanice, suma de transfer este de 82 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: chelsea-premier league-anglia 

viewscnt
Articole similare