Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nota primită de Rareş Ilie după ce a fost titular în partida OGC Nice-RC Strasbourg. Echipa românului a obţinut un punct

Nota primită de Rareş Ilie după ce a fost titular în partida OGC Nice-RC Strasbourg. Echipa românului a obţinut un punct

Ligue 1

Comentarii

Rareş Ilie a fost utilizat ca titular de către antrenorul Lucien Favre în meciul disputat duminică, între echipele OGC Nice şi RC Strasbourg, contând pentru etapa a doua din Ligue 1.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0). Delort a deschis scorul din penalti pentru Nice, în minutul 34, iar Kevin Gameiro a egalat în minutul 54 pentru Strasbourg.

Rareş Ilie a fost înlocuit în minutul 76, cu Youcef Atal. Românul a avut o şansă de a marca în minutul 30, dar mingea trimisă de el a trecut puţin pe lângă poarta adversă. 

Pentru cele 76 de minute în care a evoluat pe teren, românul a fost notat cu 7,1 de către publicaţia de specialitate Sofa Score. El a primit o notă peste media echipei, care a fost 6,89. 

De asemenea, românul a avut a cincea cea mai bună notă de la Nice după Andy Delort (7,6), Melvin Bard (7,4), Calvin Stengs (7,3) şi Jean-Clair Todibo (7,2).

În primele două etape din Ligue 1, Nice a reuşit să strângă 2 puncte. 

Calităţile lui Rareş Ilie, analizate de Mihai Iosif! Ce spune despre pasul la Nice

”M-a surprins, dar am avut încredere că va reuşi pentru că are calitate, e un jucător bun. Totul depinde foarte mult de şansă, şansa de a ajunge acolo. L-am avut un an jumate şi cred că am pus şi eu o pietricică la ascensiunea lui”.  

Afla mai multe despre: rareş ilie-nice-franţa 

viewscnt
Articole similare