Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja a anunţat un transfer la Botoşani după înfrângerea cu Petrolul: ”El ne lipseşte”. Ce a răspuns tehnicianul când a fost întrebat de Boli

Mihai Teja a anunţat un transfer la Botoşani după înfrângerea cu Petrolul: ”El ne lipseşte”. Ce a răspuns tehnicianul când a fost întrebat de Boli

FC Botoșani

Comentarii

Duminică seara, Petrolul Ploieşti a reuşit să îşi prelungească seria de meciuri fără înfrângere la şapte partide, după ce a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-1, în a noua etapă a Ligii 1. Christian Irobiso şi Gicu Grozav au marcat pentru ”lupii galbeni”.

În urma unui început modest de sezon, cu două înfrângeri în primele două meciuri, Nae Constantin s-a trezit nevoit să schimbe foaia la Ploieşti.

Antrenorul îşi propusese ca echipa sa să joace un fotbal ofensiv, plăcut ochiului, dar acesta nu dăduse roade în primele partide.

Aşadar, mentalitatatea Petrolului s-a schimbat. ”Lupii galbeni” au decis să prioritizeze rezultatul, nu calitatea fotbalului, iar apoi a urmat ceva impresionant.

Nou-promovata este neînvinsă de şapte partide şi se află pe poziţia a treia în clasament, doar în urma Farului şi Rapidului.

Duminică seara, prahovenii au făcut o nouă victimă. FC Botoşani a mers pe Ilie Oană şi a plecat cu mâna goală, fiind învinsă cu 2-1.

Problema echipei pregătite de Mihai Teja a fost evidentă. Moldovenii se apropie cu greu de poartă, iar apoi au mari dificultăţi în a îşi crea ocazii.

Acest lucru este datorat şi de absenţa lui Mihai Roman II, care s-a accidentat grav şi urmează să fie absent o bună perioadă de timp.

Mihai Teja a anunţat un transfer la Botoşani după înfrângerea cu Petrolul

În urma înfrângerii cu Petrolul, Mihai Teja a anunţat că echipa sa plănuieşte să transfere un atacant, pentru a suplini lipsa lui Roman.

În plus, întrebat dacă Boli va continua la club, antrenorul a recunoscut, sincer, că nu ştie.

 

Petrolul a fost echipa mai bună, îi felicit, noi nu am avut prospeţimea, agresivitatea necesare, am jucat previzibil, construcţie lentă.

E greu de desfăcut sistemul lor, trebuie să joci, să te mişti mai repede. Ne lipseşte un atacant, ne lipseşte Mihai Roman, dar asta e, încercăm să aducem un atacant.

(n.r. Boli va rămâne?) Nu ştiu, nu ştiu ce se întâmplă. Speram azi să facem un joc bun, să câştigăm, trebuie să ne prezentăm mult mai bine.

Trebuie să ne ridicăm rapid după această săptămână grea, vine meciul cu UTA. Nu vreau să găsesc alibiuri, arbitrii sau oboseală. Orice detaliu contează”, a declarat Mihai Teja.

Afla mai multe despre: petrolul ploieşti 

viewscnt
Articole similare