Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iftime, surprins că Teja nu se foloseşte mai mult de fotbalistul de care se interesa FCSB: ”Avea ceva”. Ce transferuri mai plănuieşte FC Botoşani | EXCLUSIV

Iftime, surprins că Teja nu se foloseşte mai mult de fotbalistul de care se interesa FCSB: ”Avea ceva”. Ce transferuri mai plănuieşte FC Botoşani | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

După remiza dintre FC Botoşani şi FC Argeş, din a opta etapă a Ligii 1, Valeriu Iftime a vorbit pentru Orange Sport despre ultimele mutări puse la cale de echipa sa în ultimele zile ale perioadei de mercato din România.

Perioada de mercato din Liga 1 are să se încheie în acest week-end, astfel că echipele din România mai au puţin timp la dispoziţie pentru a îşi pune la punct lotul.

Dacă anumite formaţii şi-au definitivat deja formulele pentru noua stagiune, altele sunt în continuare în căutarea a întăriri.

FC Botoşani se încadrează în prima dintre aceste categorii, deşi Valeriu Iftime a recunoscut că echipa sa ar mai putea beneficia de două transferuri.

Patronul este de părere că un atacant şi un mijlocaş ofensiv, ”playmaker”, ar fi bine-veniţi în Moldova, deşi niciuna dintre aceste nu este o nevoie esenţială.

În plus, Iftime a punctat că formaţia sa ar fi nevoite să reintre pe piaţa transferurilor în caz că va vinde pe cineva şi va fi nevoită să aducă un înlocuitor.

Pe lângă discuţiile despre transferuri, patronul lui FC Botoşani şi-a mai manifestat surprinderea în legătură cu declinul lui Eduard Florescu (25 de ani), jucător de care se interesa FCSB în trecut.

Iftime, surprins că Teja nu se foloseşte mai mult de fotbalistul de care se interesa FCSB

După ce a jucat excepţional în primele trei etape, mijlocaşul s-a ”pierdut” şi nici nu a mai fost introdus pe teren împotriva lui FC Argeş.

Am abuzat puţin cu Matehus încercând să depăşească, până i-au prins ăştia şmecheria, dar... se vede că mai trebuie un vârf, Mihai Roman II dacă revine, trebuie să ai un vârf de vârf.

E discutabil (n.r. dacă va mai veni vreun jucător), avem o discuţie, să vedem, dacă pleacă cineva, vine cineva, dacă nu pleacă nimeni, doar un noroc din ăsta, duminica orbului.

Nu avem jucători după care să plâgem acum, dar, e adevărat, căutăm un număr 10, care să fie mai creativ, cred în Mussis, cred în Elad, cred în Tîrcoveanu, ce m-a surprins e că nu a jucat Florescu, avea ceva aşa...

Nu avem o echipă slabă, dar trebuie să muncim mult dacă vrem în play-off”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare