Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, lovitură surpinzătoare! Un fotbalist de naţională, la FCSB: ”Are un cuvânt de spus” | EXCLUSIV

Gigi Becali, lovitură surpinzătoare! Un fotbalist de naţională, la FCSB: ”Are un cuvânt de spus” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Aproape ajunşi în perioada de mercato, cei de la FCSB se gândesc la moduri prin care pot îmbunătăţi lotul.

FCSB şi-a continuat forma bună din perioada Edi Iordănescu şi după revenirea lui Toni Petrea, obţinând patru victorii din patru după întoarcerea tehnicianului.

Echipa arată foarte bine, însă poate înfrunta câteva probleme în viitor, având în vedere interesul altor echipe pentru Florin Tănase.

Pe lângă faptul că decarul şi căpitanul său este pe picior de plecare, FCSB ar mai putea pierde câţiva jucători din lot.

Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu sunt pe lista neagră a lui Becali. Dacă atacantul mai are o şansă de a demonstra ce poate, este foarte puţin probabil ca fostul jucător al Astrei să mai prindă echipa, conform spuselor patronului.

În acest caz, în care ar pleca atât Tănase, cât şi Budescu, FCSB ar avea nevoie de un nou mijlocaş central, chiar dacă ar mai multe opţiuni pe acel post.

Profilul de jucător pe care l-ar căuta roş-albaştrii ar fi unul de inter ofensiv, chiar polivalent dacă se poate.

Un fotbalist de naţională, dorit de FCSB

Iar MM Stoica a aruncat un indiciu în legătură cu unul dintre fotbaliştii care ar putea fi aduşi la FCSB. Becali era interesat de el încă dinaintea verii, însă mutarea nu s-a materializat deocamdată.

Eduard Florescu, jucător ce a făcut parte din lorul pentru Jocurile Olimpice, alături de naţionala U23 a României, făcând două apariţii, ar putea fi în vizorul FCSB-ului.

MM Stoica a vorbit frumos despre mijlocaşul ofensiv, iar declaraţia sa dădea de înţeles că a urmărit progresul jucătorului în ultimii doi ani.

Sunt jucători refuzaţi de Hagi care fac treabă la Botoşani. Edi Florescu e un jucător care are un cuvânt de spus în fotbalul românesc de vreo doi ani.

Toţi jucătorii care au venit la noi de la Botoşani au venit bine fizic, psihic, nu avem plângeri.

Sunt echipe care au ajuns în play-off jucând cinic, fără sa joace pe atac, jucând tot timpul să nu piardă, dar Botoşani a jucat”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Dacă s-ar transfera la echipa lui Becali, Florescu ar fi un nou jucător pe ruta Botoşani - FCSB, la fel ca Miron, Oaidă, Haruţ sau Moruţan.

Afla mai multe despre: eduard florescu 

viewscnt
Articole similare