Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Gabi Tamaş, spectacol la interviul din urma ultimului meci din 2021: ”Am în contract că nu am voie la schi, dar mă duc” + ”Dăm drumul la şpriţ”

VIDEO | Gabi Tamaş, spectacol la interviul din urma ultimului meci din 2021: ”Am în contract că nu am voie la schi, dar mă duc” + ”Dăm drumul la şpriţ”

FC Voluntari

Comentarii

În urma încheierii anului cu Voluntari pe podium, Gabi Tamaş a făcut spectacol la interviul din urma victoriei cu UTA.

FC Voluntari a învins-o pe UTA în ultimul meci pe care îl mai avea de disputat în 2021, scor 2-1, după ce a fost condusă cu 0-1.

Ilfovenii încheie anul pe podium, iar jucătorii pleacă în vacanţă binedispuşi, mai ales după ce şi-au asigurat şanse mari de a prinde play-off-ul.

În urma victoriei cu UTA, Gabi Tamaş, în stilul caracteristic, a făcut spectacol la interviu.

Fundaşul central a vorbit despre planurile de vacanţă, parcursul de până acum al echipei, dar şi despre lupta la titlu.

Gabi Tamaş, spectacol la interviul din urma ultimului meci din 2021

”(n.r. finalul perfect?) Ce final? Cine e perfect? Perfectul simplu sau compus? (n.r. pari aşa, neobosit, tânăr) Şi neliniştit, sunt ca vinul, ştii cum e vinul? (n.r. din ce în ce mai bun?) Normal!

Păi ce, acum dăm drumul la şpriţ, ce credeai că stau să fac, ce? (n.r. gata, începe petrecerea?) Normal, bineînţeles, avem masă cu parinţii ca la scoală sedinţa cu părinţii.

(n.r. despre echipa naţională) Pentru mine echipa naţională s-a cam dus de mult şi nu mai vreau să îmi dau cu părerea şi chiar nu mă mai interesează, să vină selecţioner cine o vrea.

Crezi că poate să facă ceva? (n.r. despre lupta la titlu) Pentru titlu? Încet, încet cred că aţi luat-o razna şi voi, ce dracu titlu? CFR nu a pierdut de 18 meciuri sau de câte meciuri şi noi vrem la titlu.

Să ne ajute Dumnezeu să intrăm în play-off, vedem noi după aia. Noi vrem să rămânem în Liga 1. Cum am început, nu? Să nu mai avem emoţii şi vedem noi după aia.

Ce să vorbim de titlu? Astea sunt nişte aberaţii. (I-ai scris lui Moş Crăciun?) I-am scris să-i aducă fetei mele ce vrea, şi soţiei, şi familiei, şi Voluntariului.

(n.r. ţi-ai schiţat vacanţa, mergi la schi?) Nu am voie, am în contact că n-am  voie, dar eu mă duc. Mă duc să schiez, păi ştiu să schiez dinainte de fotbal”, a declarat Gabi Tamaş.

Afla mai multe despre: gabi tamaş 

viewscnt
Articole similare