Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF recunoaşte că Dan Petrescu va fi noul selecţioner: ”Sperăm să nu se răzgândească”. Care ar fi varianta de rezervă a lui Burleanu

FRF recunoaşte că Dan Petrescu va fi noul selecţioner: ”Sperăm să nu se răzgândească”. Care ar fi varianta de rezervă a lui Burleanu

Echipa națională

Comentarii

Dan Petrescu este tot mai aproape de echipa naţională, urmând ca pe 20 să devină oficial noul selecţioner.

Venirea lui Dan Petrescu pe banca echipei naţionale este unul dintre cele mai prost ţinute secrete din fotbalul românesc.

MM Stoica a anunţat dinainte aducerea sa, fratele lui Petrescu s-a ”scăpat” pe Facebook, iar chiar şi declaraţiile lui Mihai Stoichiţă au oferit indicii în această direcţie.

Urmând să joace ultimul meci din acest an duminică, e foarte probabil ca CFR Cluj să rămână fără antrenor în urma confruntării cu FC Argeş.

Deşi nu a spus cu cuvintele sale că Dan Petrescu este alesul federaţiei, Mihai Stoichiţă a lăsat de înţeles că acesta deja şi-a dat acordul să vină pe banca României, dar doar după ce primeşte un anumit răspuns.

Deşi şefii de la FRF par destul de siguri că Petrescu va veni pe banca echipei naţionale, mereu există posibilitatea ca acesta să fie întros din drum, de CFR, sau alte echipe de club cu oferte mai atrăgătoare.

Care ar fi varianta de rezervă a FRF-ului dacă Dan Petrescu se răzgândeşte

Întrebat despre cazul în care Petrescu se va răzgândi, Mihai Stoichiţă a afirmat, simplu, ”sperăm să nu se răzgândească”, semn că cei de la FRF nu au pregătit un plan de rezervă.

”(n.r. despre Liga Naţiunilor) Sunt echipe situate în ranking sub noi, dar care au jucători foarte buni. E o grupă echilibrată, trebuie să ne batem pentru primul loc, normal, dar nu e o grupă uşoară, e o grupă în care oricând orice echipă poate să-ţi pună probleme.

Echipa naţională a dat semne bune în ultima perioadă şi am mare încredere acum şi după ce va fi numit selecţionerul săptămâna viitoare, eu am mare încredere în echipa României.

(n.r. e Dan Petrescu alesul?) Asta urmează să vedem cu toţii ce se va întâmpla. A declarat-o preşedintele, aşteptăm săptămâna ce vine, că o să avem selecţioner.

(n.r. dacă răspunsul e negativ aveţi altă variantă?) Sperăm să nu se răzgândească. Situaţia e foarte clară, aşteaptă un raspuns şi ne va lămuri”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare