Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB i-a găsit dublură lui Darius Olaru! Anunţul făcut de MM în direct: ”Am vorbit să îl transferăm de atunci” | EXCLUSIV

FCSB i-a găsit dublură lui Darius Olaru! Anunţul făcut de MM în direct: ”Am vorbit să îl transferăm de atunci” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Calificată în grupele Conference League, pe FCSB o aşteaptă câteva luni cu un program incredibil de încărcat. Din această cauză, roş-albaştrii au nevoie de dubluri pe posturi, iar MM Stoica a dezvăluit cine este jucătorul-surpriză care l-ar putea acoperi pe Darius Olaru.

Investiţiile majore făcute de Gigi Becali în această vară par să fi dat pe roade pentru FCSB, măcar în Europa, dacă nu în campionat.

Echipa pregătită de Nicolae Dică a reuşit să obţină calificarea în grupele Conference League şi se pregăteşte pentru un program infernal în lunile care urmează.

Până la debutul Campionatului Mondial, cu excepţia pauzei internaţionale, FCSB va evolua din trei în trei zile şi va fi nevoită să ”jongleze” campionatul şi jocurile din Europa.

Gigi Becali construise un lot numeros cu acest scop, dar latifundiarul pare să fi uitat de acest lucru. După ce a decis să îl dea afară pe Raţă, acum ia în calcul să ”scape” şi de Dulca.

Latifundiarul consideră că fostul jucător al Chindiei este responsabil pentru gafele lui Joyskim Dawa, care nu ar fi protejat destul de mijlocaşul din faţa sa, în viziunea patronului de la FCSB.

FCSB i-a găsit dublură lui Darius Olaru

Astfel, s-a ajuns la concluzia că vicecampioana are nevoie de o dublură pentru Darius Olaru, iar numele înaintat de MM pentru aceasta este unul surpriză.

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că se ia în calcul utilizarea lui Andrei Cordea (23 de ani) la mijlocul terenului, întrucât ”tricolorul” a mai evoluat la centru şi la naţionala de juniori.

FCSB îl dorise încă din 2017 pe Cordea, dar acesta a preferat varianta Novara, din Serie B. Totuşi, aventura din Italia nu i-a fost de bun augur ”tricolorului”, iar acesta a revenit în România, la Hermannstadt, trecând şi pe la Clinceni înainte de a face pasul la FCSB.

Poate să joace Cordea inter. Pentru cei care nu ştiu, când Cordea juca la echipa naţională de juniori, generaţia 1999, Cordea juca număr 10, al doilea atacant.

Acolo l-am văzut, am vorbit cu cei de la Cluj să îl transferăm, până la urmă a plecat în Italia, la Novara cred. Pare că dă randament în margine, dar eu cred că are toate calităţile pentru a juca inter.

Aleargă mult, are un dribling foarte bun, se apără bine, nu e chiar o mare problemă să joace acolo, cum poate şi Octavian, acoperă şi Oaidă postul ăla”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei cordea 

viewscnt
Articole similare