Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă de la FCSB după nici două ore jucate pentru echipa lui Dică. Becali s-a enervat şi l-a dat afară: "Am discutat cu el"

Pleacă de la FCSB după nici două ore jucate pentru echipa lui Dică. Becali s-a enervat şi l-a dat afară: "Am discutat cu el"galerie foto

FCSB

Comentarii

Venit la FCSB în urmă cu doar trei săptămâni, Vadim Raţă se desparte deja de vicecampioana României.

Gigi Becali încă nu le-a plătit suma de 325 de mii de euro oficialilor lui FC Voluntari, în schimbul lui Vadim Raţă, astfel că mijlocaşul revine la gruparea ilfoveană. În aceste condiţii, latifundiarul din Pipera va mai plăti doar o mică parte din suma iniţială pentru serviciile lui Raţă.

De altfel, despre despărţirea de Raţă a vorbit chiar Mihai Stoica, luni seara, la Orange Sport.

"Gigi e nemulţumit de Raţă. <<M-am luat după voi, aţi spus că este...>>. Da, dar noi niciodată nu putem şti cum face un jucător tranziţia de la o echipă la alta. Jocul, normal. Sunt echipe la care tricoul e greu" , a spus Mihai Stoica.

La doar o zi distanţă, Nicolae Dică a dezvăluit că a discutat cu fotbalistul şi că l-a anunţat pe acesta că nu va mai evolua la FCSB.

"Am discutat şi cu Vadim, a discutat şi domnul Becali cu el, cred că este mai bine pentru jucător sa se întoarcă acolo. I-am explicat lui Raţă cum am gândit şi eu, cum a gândit patronul echipei. Cred că în aceste zile se va face revenirea lui la FC Voluntari" , a spus Nicolae Dică.

  • 107 minute a bifat Vadim Raţă în tricoul FCSB-ului, în trei partide
  • 1,2 milioane de euro valorează Raţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare