Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Avem o mare problemă”. Becali, sumă uriaşă de transfer plătită! Rezolvă bătaia de cap a FCSB-ului: ”E un jucător care ne va ajuta” | EXCLUSIV

”Avem o mare problemă”. Becali, sumă uriaşă de transfer plătită! Rezolvă bătaia de cap a FCSB-ului: ”E un jucător care ne va ajuta” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma înfrângerii cu Farul Constanţa, MM Stoica a recunoscut că FCSB are, sau avea, ”o mare problemă”. Managerul general al vicecampioanei este de părere că pierderea lui Florin Tănase (27 de ani) a fost o reală lovitură pentru club.

Deşi Gigi Becali a investit masiv în transferuri în această vară, cheltuind peste cinci milioane de euro pe nou-veniţi, FCSB nu a produs, până acum, rezultatele dorite de patron pe teren, în afara cupelor europene.

Deşi a făcut-o cu chiu, cu vai, vicecampioana a reuşit să ajungă în grupele Conference League, astfel că Gigi Becali nu poate avea vreo doleanţă în această privinţă.

În schimb, prestaţiile şi rezultatele FCSB-ului din campionat pot fi considerate cu adevărat dezastruoase. Echipa pregătită de Nicolae Dică are doar o victorie din şapte etape în Liga 1.

MM Stoica este de părere că motivul din spatele acestor dezamăgiri este pierderea lui Florin Tănase, care era nu doar căpitanul echipei, ci şi golgheterul.

Vândut în Emiratele Unite Arabe, la Al Jazira, ”tricolorul” a lăsat un mare gol în tabăra vicecampioanei, astfel că, pentru a îl umple, Gigi Becali a plătit o sumă importantă.

Becali, sumă uriaşă de transfer plătită pentru a rezolva ”problema mare” a FCSB-ului

Andrea Compagno (26 de ani), care a costat-o pe FCSB 1,5 milioane de euro, iar MM Stoica este de părere că acesta va reuşi să îi ia locul lui Tănase şi să devină golgheterul echipei.

Dubă debutul său, în care a marcat, managerul general de la FCSB l-a numit pe atacant un ”câştig evident” şi a punctat că venirea sa ar trebui să rezolve o mare problemă în ofensiva roş-albastră.

Cred că e singurul câştig evident de la meciul acesta. E un jucător care cred că ne va ajuta. Am avut şi avem, de fapt sper să nu mai avem odată cu venirea lui, o problemă mare.

Ne-am pierdut marcatorul ultimilor ani, un jucător care, chiar dacă acoperea mai multe posturi, juca de multe ori şi pe poziţia de număr 9, Florin Tănase.

Chiar era complicat, pentru că nu prea putea să... Ianis Stoica, anul trecut, de pe bancă, a reuşit să marcheze, dar anul acesta nu şi a avut ocazii rarisime.

Acum cu Compagno se schimbă situaţia”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Odată cu venirea italianului la club, un alt atacant de la club, care ar fi trebuit să fie vândut în această vară, urmează să îşi piardă locul la echipă.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare