Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Ianis Stoica, la un pas de plecarea de la FCSB! Cele două cluburi sunt aproape de un acord: unde se transferă | EXCLUSIV

BREAKING | Ianis Stoica, la un pas de plecarea de la FCSB! Cele două cluburi sunt aproape de un acord: unde se transferă | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a început sezonul cu Ianis Stoica (19 ani) titular în atac, dar ratările ”tricolorului” mic l-au scos din sărite pe patron. Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul său, astfel că a decis să renunţe la acesta, iar transferul este la un pas de finalizare.

După ce a reuşit să ”pătrundă” în primul 11 în ultima stagiune, mai mulţi ”granzi” din fotbalul european, precum Arsenal sau Liverpool, s-au interesat de transferul lui Ianis Stoica, jucător care o refuzase şi pe Bayern în urmă cu câţiva ani.

Atacantul reuşise să marcheze câteva goluri cruciale pentru roş-albaştri, iar Gigi Becali îi stabilise preţul. 10 milioane de euro îşi dorea latifundiarul pentru jucătorul crescut în propria pepinieră.

Însă, de atunci, Stoica a început să stagneze. Ca orice tânăr jucător, prestaţiile sale au avut parte de fluctuaţii, iar, aflată în luptă pentru titlu, FCSB nu şi-a permis să aibă răbdare cu acesta.

Actuala stagiune trebuia să fie cea în care ”tricolorul” mic devenea titular indisputabil la vicecampioană, însă începutul modest de sezon l-a motivat pe Gigi Becali să aducă noi atacanţi la club.

Andrea Compagno (26 de ani) şi Bogdan Rusu (32 de ani) sunt preferaţi peste Stoica în ofensivă la momentul actual, iar chiar şi David Miculescu (21 de ani) a fost utilizat ca vârf în detrimentul jucătorului de 19 ani.

Ianis Stoica, la un pas de plecarea de la FCSB

În ultima zi a perioadei de mercato din Franţa, 1 septembrie, Gsp a făcut anunţul-bombă: Grenoble, din Ligue 2, îl dorea insistent pe atacant şi făcea eforturi pentru a îl aduce la club.

Între timp, sursele Orange Sport au dezvăluit că cele două cluburi sunt aproape de a ajunge la un acord, urmând ca ultimele detalii să fie puse la punct în ultimele ore ale perioadei de transferuri.

Un impediment este faptul că francezii ar dori mai degrabă să îl împrumute pe fotbalist, în timp ce Gigi Becali ar fi dornic să îl vândă pe acesta, nemulţumit de prestaţiile sale din ultima vreme.

La o vârstă la care este foarte important pentru dezvoltarea sa să prindă minute, indiferent că pleacă definitiv sau temporar, este imperativ ca Ianis Stoica să primească jocuri şi încredere.

Totuşi, un lucru este sigur: Grenoble şi FCSB fac eforturi pentru a ajunge la un acord pentru transfer, iar jucătorul este foarte interesat de mutare.

Afla mai multe despre: ianis stoica 

viewscnt
Articole similare