Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | De la ratarea sezonului, la un gol de poveste! Mistrati a ratat cu poarta goală, apoi a înscris fabulos de la distanţă

VIDEO | De la ratarea sezonului, la un gol de poveste! Mistrati a ratat cu poarta goală, apoi a înscris fabulos de la distanţă

CFR Cluj

Comentarii

Vito Hammershoy-Mistrati (30 de ani), fotbalist adus la CFR Cluj în această vară, s-a remarcat negativ în meciul cu Voluntari, după ce a ratat incredibil cu poarta goală. Ratarea sa vine la scurt timp după ce şi Darius Olaru reuşise această ”performanţă”.

De la ratarea sezonului, la un gol de poveste

După două înfrângeri consecutive pe teren propriu în Liga 1, CFR Cluj primea vizita Voluntariului cu speranţa că poate încheia seria neagră de pe teren propriu.

Iar ilfovenii le-au făcut misiunea uşoară ardelenilor. După ce Petrila deschisese scorul cu un gol de poveste din lovitură liberă, Naser Aliji şi-a ”asigurat” un cartonaş roşu.

În superioritate numerică şi deja în avantaj, CFR Cluj s-a putut ”planta” în careula advers, iar curând a reuşit să puncteze pentru 2-0, chiar prin fostul jucător al lui Voluntari, Jefte.

Câteva minute mai târziu, Vito Hammershoy-Mistrati a avut şansa de a duce scorul la 3-0, după ce Ciprian Deac îl lăsase cu poarta goală, însă danezul a trimis alături.

Astfel, acesta îi va face competiţie lui Darius Olaru pentru ”premiul” de ratarea sezonului, care s-a remarcat în acelaşi fel împotriva Chindiei.

Totuşi, la scurt timp după, Mistrati a reuşit să se revanşeze şi să înscrie un gol incredibil de la distanţă.

Afla mai multe despre: vito hammershoy-mistrati 

viewscnt
Articole similare