Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un antrenor din Liga 1, la un pas de demitere? ”Eu sunt singurul vinovat. Nu renunţ, dar decizia e la conducători. Dacă dăm trei goluri, luăm patru”

Încă un antrenor din Liga 1, la un pas de demitere? ”Eu sunt singurul vinovat. Nu renunţ, dar decizia e la conducători. Dacă dăm trei goluri, luăm patru”

Superliga

Comentarii

Miercuri, în meciul din cea de a opta etapă a Ligii 1, Chindia Târgovişte a fost învinsă, pe teren ”propriu”, de Petrolul Ploieşti, scor 2-3. Jucătorii conduşi de Adrian Mihalcea reuşiseră să revină de la 0-2, însă au fost înfrânţi oricum.

Adrian Mihalcea a fost instalat pe banca Chindiei în această vară, în locul lui Emil Săndoi, iar, după primele şapte meciuri la club, a reuşit să însumeze doar două puncte şi se află pe ultimul loc în clasament.

Miercuri, târgoviştenii au fost învinşi de Petrolul, care a dat lovitura decisivă în inferioritate numerică, după ce fusese egalată la 2-2, conducând 2-0 la pauză.

Sătul de erorile jucătorilor săi, Adrian Mihalcea a izbucnit în urma partidei şi a criticat dur atât fotbaliştii pe care îi are la dispoziţie, cât şi conducerea clubului.

Tehnicianul a recunoscut că riscă să îşi piardă postul din cauza rezultatelor, dar a punctat că nu va demisiona ”nici în ruptul capului”.

Încă un antrenor din Liga 1, la un pas de demitere?

Să încercăm să ieşim din această gaură e destul de greu când, meci de meci, oricine ar vrea să ne dea gol ne dă şi dacă nu greşeşte unul, greşesc ceilalţi doi.

Mulţi dintre băieţii de la noi de la echipă sunt refuzaţi de alte echipe şi îi luăm noi. Noi încercăm să facem transferuri, doar încercăm şi ne afundăm din ce în ce mai mult.

Poate în meciurile viitoare vom da trei goluri, dar vom lua patru cu siguranţă. Nu îmi fac probleme, vom lua patru. Că ăştia suntem.

Noi avem sabia aici (n.r. arată spre gât) meci de meci şi lor le pare rău, meci de meci le pare rău. O să dansăm acum, că lumea pare mulţumită că noi de patru meciuri luăm trei goluri pe meci.

Dacă aş putea acum, aş cere 10 transferuri, dar ştiu că nu pot. Noi ne cârpim. Eu sunt singurul vinovat şi pentru că am acceptat.

Nu renunţ în ruptul capului, faptul că sunt critic nu înseamnă că renunţ, dar decizia nu e la mine, e la conducători, că nu e echipa mea, dar eu nu voi renunţa. Mai aveam sa intru eu”, a declarat Adrian Mihalcea.

Pe lângă Mihalcea, şi Bergodi poate fi în pericol de a îşi părăsi postul. Antrenorul Chindiei poate deveni al cincilea tehnician demis, după Toni Petrea, Laszlo Balint, Alexandru Pelici şi Erik Lincar au fost înlocuiţi.

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare