Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Următorul antrenor care pleacă din Liga 1? ”Şi-a dat demisia de cinci-şase ori, fie vorba între noi” | EXCLUSIV

Următorul antrenor care pleacă din Liga 1? ”Şi-a dat demisia de cinci-şase ori, fie vorba între noi” | EXCLUSIVgalerie foto

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi jurnalistul Cristi Costache au analizat primele rezultate din cea de a opta etapă a Ligii 1. Cei doi au ajuns la concluzia că unul dintre antrenorii din Superligă are şanse mari să îşi părăsească echipa în viitorul apropiat.

Noul sezon din Superliga a debutat cu mai mult surprize decât ultimele ediţii, fie că este vorba de începutul modest al ”granzilor” sau de forma neaşteptat de bună a Farului şi a lui Hermannstadt.

Printre surprizele neplăcute ale acestei stagiuni se numără Sepsi, care, după opt etape, a reuşit să îşi treacă în cont doar două victorii, în ciuda faptului că tocmai cuceriseră Cupa şi Supercupa României cu aproape acelaşi lot.

După înfrângerea cu FC U Craiova, care are pe bancă un alt antrenor asflat sub presiune, Marius Croitoru, Basarab Panduru a tras un semnal de alarmă în legătură cu Bergodi.

Nervos, e presiune pe el, opt jocuri, două victorii, patru egaluri, două înfrângeri, linia asta de clasament nu e cea mai strălucită linie.

Nu se gândeau niciodată că după opt etape, sincer nu mă gâdeam nici eu după începutul de campionat, în care mi se părea un Sepsi solid, un Sepsi greu de bătut...

Deodată se întâmplă ceva şi ajunge în situaţia asta, jucând totuşi fotbal, dar linia de clasament e urâtă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Italianul are un istoric de a nu rezista un sezon întreg pe banca tehnică a unei echipe din Liga 1, iar un fost colaborator al său a confirmat că Bergodi este un tip imuplsiv.

Următorul antrenor care pleacă din Liga 1?

Cristi Costache, care a fost secretarul general al Rapidului în timpul celui de al doilea mandat al actualului tehnician al lui Sepsi în Giuleşti, a dezvăluit că acesta a demisionat ”de cinci-şase ori” până să plece de fapt de la club.

Sincer, în perioada de la Rapid, când Cristiano, fie vorba între noi, şi-a dat demisia de cinci-şase ori până i-au aprobat-o pe a şaptea, mi s-a părut un tip capricios.

Marele lui of pe vremea aia era de ce nu îl ia pe Herea mai repede. L-a luat şi pe Herea, a făcut 0-0 în Giuleşti cu Buzău şi atunci i-au aprobat demisia.

Acum tind să cred că are un punct pe care nu îl poate depăşi, a avut echipe mari, dar nu reuşeşte”, a adăugat Cristi Costache.

În România, Cristiano Bergodi a stat pe banca tehnică a FC Naţional, CFR Cluj, Rapid, de două ori, Poli Iaşi, FCSB, ASA Tg. Mureş, FC Voluntari, Universitatea Craiova şi Sepsi, dar nu a însumat mai mult de 49 de meciuri la niciuna dintre acestea.

În prezent, Bergodi are 45 de partida pe banca lui Sepsi, astfel că şi-ar doborî ”recordul” dacă i-ar mai conduce pe covăsneni în cinci jocuri.

Dacă pleacă într-adevăr de la Sepsi, tehnicianul italian va deveni al cincilea om care îşi părăseşte echipa în acest sezon al Ligii 1, după Toni Petrea, Laszlo Balint, Alexandru Pelici şi Erik Lincar.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare