Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Hagi ştie ce ar însemna o victorie a Farului cu FCSB: "E lupta pe care o avem. Să uităm meciul de la Cluj"

Gică Hagi ştie ce ar însemna o victorie a Farului cu FCSB: "E lupta pe care o avem. Să uităm meciul de la Cluj"

FCSB

Comentarii

Antrenorul formaţiei Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat înaintea meciului cu FCSB de miercuri seara, că jucătorii săi trebuie să uite partida cu CFR Cluj de la sfârşitul săptămânii trecute, întâlnind acum o echipă foarte bună şi tehnică.

Gică Hagi, despre partida cu FCSB: "Trebuie să uităm meciul de la Cluj"

Gheorghe Hagi a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că după CFR Cluj, Farul va întâlni FCSB şi Universitatea Craiova, precizând că cele trei sunt cele mai bune echipe din România.

“Am avut un meci la Cluj pe care am reuşit să-l câştigăm, acum cu FCSB acasă şi după aceea la Craiova, cu trei echipe care au participat în Europa, să zicem, dintre cele mai bune sau cele mai bune din România. Jucăm acasă, trebuie să ne ridicăm nivelul. Trebuie să uităm meciul de la Cluj (n.r. - victoria cu CFR Cluj, 3-1), pentru că fiecare meci e diferit, adversarii diferiţi. Întâlnim o echipă foarte, foarte bună, tehnică şi care are ritm şi intensitate”, a transmis Hagi.

El a menţionat că o victorie cu FCSB va aduce jucătorilor constănţeni mai multă încredere.

“Acum eu cred că trebuie să stăm foarte bine jocul fără minge, să îl facem perfect ca după aceea, când avem mingea să ştim să jucăm fotbalul nostru, să facem lucrurile bine şi să încercăm să câştigăm cele trei puncte. Ar fi important pentru noi, pentru că o victorie cu FCSB-ul ne aduce încredere, curaj în lupta noastră pe care o avem, aceea de a crea o mentalitate, o echipă care are o mentalitate de învingător şi care vrea să câştige fiecare meci”, a mai declarat antrenorul Farului.

El a precizat că singurul absent pentru acest meci este Benzar, încă nerefăcut.

Meciul dintre Farul şi FCSB se va juca cu casa închisă, biletele fiind epuizate în urmă cu câteva zile.

Partida este programată, miercuri, de la ora 22.00, pe stadionul din Ovidiu.

Afla mai multe despre: gica hagifarul constanta 

viewscnt
Articole similare