Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cristiano Bergodi s-a enervat la flash-interviul din urma partidei cu FC U Craiova! Întrebările care l-au deranjat: ”Nu vorbesc în faţa presei asta”

VIDEO | Cristiano Bergodi s-a enervat la flash-interviul din urma partidei cu FC U Craiova! Întrebările care l-au deranjat: ”Nu vorbesc în faţa presei asta”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Marţi, Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă în deplasarea cu FC U Craiova, scor 0-1, în urma unui gol controversat marcat de Sekou Sidibe. La flash-interviul din urma partidei, Cristiano Bergodi a avut o reacţie neaşteptată şi s-a enervat la două dintre întrebările primite.

Dacă la începutul sezonului se vorbea despre Sepsi ca o posibilă candidată la titlu, covăsnenii nu s-au ridicat până acum la aşteptări, iar marţi au pierdut un nou meci, cu FC U Craiova.

Deşi unicul gol al partidei a fost marcat cu ajutorul mâinii, VAR nu a văzut vreo problemă cu acest lucru şi a validat reuşita, care a făcut în final diferenţa dintre cele două echipe.

În urma partidei, Cristiano Bergodi s-a enervat la flash-interviu. Italianul a fost deranjat de două dintre întrebările care i-au fost puse.

Prima, despre ce trebuie să schimbe la echipă, l-a făcut să spună că nu declară aceste lucruri în faţa presei, iar ce de a doua, despre Bogdan Mitrea, a stârnit reacţia ”lăsaţi-mă!”.

Cristiano Bergodi s-a enervat la flash-interviul din urma partidei cu FC U Craiova

O primă repriză bună, noi am avut ocazii şi ei gol, a doua repriză nu am jucat aşa de bine cum ar fi trebuit. Nu ştiu (n.r. de ce nu reuşesc să marcheze), poate că trebuie să lucrăm mai mult la ultimii 20 de metri.

Probabil că am intrat într-o criză de timp azi, nu am făcut tot ceea ce a trebuit. (n.r. ce ar trebui schimbat?) Nu vorbesc în faţa presei ce trebuie schimbat, schimb la antrenamente, prima repriză a fost bună.

Mi s-a părut că l-a atins în mână la gol (n.r. pe Sidibe), dar VAR a confirmat golul şi nu putem face nimic, nu pot zice că a greşit arbitrul sau VAR-ul, ne gândim la ce trebuie să facem noi, nu arbitrul sau VAR-ul, nu e o tragedie că am pierdut două meciuri.

(n.r. vă lipseşte Mitrea?) Lăsaţi-mă cu Mitrea, a plecat, acum face treabă la Craiova, nu la Sepsi, tot respectul meu, un jucător foarte bun, dar au jucat alţii foarte bine. Eu sunt mulţumit de jucătorii pe care îi am în lot”, a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare