Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Halucinant! Henţul clar de la golul marcat de FC U Craiova în poarta lui Sepsi, ignorat complet de VAR. Centralul Horaţiu Feşnic a validat reuşita

VIDEO | Halucinant! Henţul clar de la golul marcat de FC U Craiova în poarta lui Sepsi, ignorat complet de VAR. Centralul Horaţiu Feşnic a validat reuşita

FC U Craiova

Comentarii

În a opta etapă a Ligii 1, FC U Craiova a primit vizita lui Sepsi, pe stadionul din Tg. Jiu. După un gol anulat de fiecare parte, gazdele au deschis scorul, însă marcatorul Sekou Sidibe (21 de ani) şi-a folosit clar mâna pentru a prelua balonul înainte de a puncta.

Halucinant! Henţul clar de la golul marcat de FC U Craiova în poarta lui Sepsi, ignorat complet de VAR

Venirea VAR în România trebuia să elimine măcar majoritatea controverselor de arbitraj, dacă nu chiar pe toate, dar, până acum, pare doar să fi întrăutăţit situaţia.

Greşelile de arbitraj au rămas o parte ”importantă” din duelurile din Superligă, iar, deşi dispun de VAR, arbitrii nu au reuşit până acum să folosească util tehnologia video.

În a opta etapă, în meciul dintre FC U Craiova şi Sepsi, ambele echipe au avut câte un gol anulat pe bună dreptate în prima repriză, înainte ca oltenii să înscrie din nou.

Sekou Sidibe a profitat de o greşeală uriaşă a lui Dumitrescu pentru a prelua şi a relua în plasă, doar că belgianul s-a folosit de mână pentru a controla balonul.

Henţul a fost evident pe reluări, dar, după o îndelungată verificare a VAR, reuşita a fost validată de centralul Horaţiu Feşnic, iar covăsnenii s-au trezit conduşi.

Iulian Dima este arbitrul care a fost delegat în camera VAR la acest meci.

Afla mai multe despre: fc u craiova 

viewscnt
Articole similare