Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe a anunţat trei noi transferuri la U Cluj! Ardelenii ţintesc play-off-ul: ”Devenim mai puternici, mi-aş dori să ajungem în primele şase” | EXCLUSIV

Eugen Neagoe a anunţat trei noi transferuri la U Cluj! Ardelenii ţintesc play-off-ul: ”Devenim mai puternici, mi-aş dori să ajungem în primele şase” | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

După şase etape în care nu a reuşit să obţină nicio victorie, Erik Lincar (43 de ani) s-a decis să îşi dea demisia de la U Cluj. În locul său a fost adus Eugen Neagoe (55 de ani), care are planuri măreţe alături de nou-promovată.

U Cluj a reuşit să revină surprinzător în Liga 1 la finalul ultimului sezon, graţie barajului de promovare / menţinere, în care a reuşit să o învingă pe Dinamo.

”Câinii” erau favoriţi înaintea dublei, dar, după ce au pierdut meciul tur, nu au mai reuşit să revină pe teren propriu şi au fost ”condamnaţi” la retrogradare.

În urma unei astfel de performanţe, existau oarecare aşteptări din partea superterilor Universităţii, mai ales că echipa a investit în transferuri în această vară, aducând jucători de la rivale din Superliga.

În ciuda unui început impresionant, în care a reuşit să smulgă câte un punct de la FCSB şi Universitatea Craiova, U Cluj a pierdut următoarele patru partide, iar astfel a sosit Eugen Neagoe pe banca echipei.

După o remiză la debut, scor 0-0 cu Voluntari, antrenorul de 55 de ani a anunţat că plănuieşte să păstreze toţi jucătorii pe care îi are la dispoziţie şi să mai aducă încă doi sau trei, pentru a întări lotul.

Noi transferuri la U Cluj. Ardelenii ţintesc play-off-ul

În plus, noul tehnician al ardelenilor a anunţat un obiectiv mai mult decât ambiţios: Neagoe este de părere că U Cluj ar trebui să ţintească play-off-ul, chiar dacă în prezent se află în subsolul clasamentului.

Nicio schimbare nu e uşoară pentru nicio echipă, nici pentru antrenor nu e uşor. Vreau ca echipa să arate mult mai bine şi asta se va întâmpla într-o perioadă destul de scurtă.

Şi o să vedeţi. U Cluj, după acea întrerupere care va fi în luna septembrie pentru jocurile naţionalei, o să avem o perioadă de două săptămâni în care vom avea timp să punem toate lucrurile la punct.

O să aducem doi-trei jucători să devenim mai puternici, nu să dăm jucători afară. Mi-aş dori să ajungem în primele şase echipe. În situaţia noastră, suntem pe un loc de baraj”, a declarat Eugen Neagoe, pentru Orange Sport.

Marţi seara, U Cluj o va întâlni pe Rapid, în cea de a opta etapă a Ligii 1. Partida se va disputa de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi orangesport.ro.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare