Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

E eliminat-o pe Simona Halep de la US Open şi a plâns la final: "Nici nu îmi vine să cred că am câştigat. Slavă Ucrainei!"

E eliminat-o pe Simona Halep de la US Open şi a plâns la final: "Nici nu îmi vine să cred că am câştigat. Slavă Ucrainei!"

Simona Halep

Comentarii

Sportiva ucraineană Daria Snigur a declarat, luni, după ce a eliminat-o pe Simona Halep în primul tur la US Open, că îi dedică Ucrainei acest meci şi că a avut emoţii foarte mari în meciul cu românca.

Daria Snigur, plângând de fericire după meciul cu Halep: "O experienţă grozavă pentru mine. Acest meci este pentru Ucraina"

"Sunt foarte emoţionată, vreau să îi mulţumesc Simonei pentru acest meci. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Nici nu îmi vine să cred că am câştigat. Sunt foarte, foarte emoţionată, dar încerc să dau tot ce am mai bun. Acest meci este pentru Ucraina, pentru familia mea, pentru fani. Vreau să le mulţumesc tuturor! Slavă Ucrainei!", a spus Daria Snigur.

Simona Halep, locul 7 WTA şi favorită 7, a fost eliminată, luni, în primul tur al turneului de grand slam US Open, ea fiind învinsă de jucătoarea ucraineană Daria Snigur, numărul 124 mondial.

Snigur, în vârstă de 20 de ani, este o jucătoare venită din calificări şi aflată la prima prezenţă pe tabloul principal al unui grand slam.

Daria Snigur s-a impus cu scorul de 6-2, 0-6, 6-4.

În turul următor, Daria Snigur o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre poloneza Magdalena Frech, locul 103 WTA, şi sportiva canadiană Rebecca Marino, numărul 106 mondial.

Jucătoarele eliminate în runda inaugurală la US Open, pe tabloul principal, primesc câte 80.000 de dolari.

 

Afla mai multe despre: simona halep us opendaria snigur 

viewscnt
Articole similare