Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a explicat de ce a cedat pe finalul meciului Universităţii Craiova, dar tot a fost taxat: "Nu înţeleg gestul ăsta urât" | VIDEO

Mirel Rădoi a explicat de ce a cedat pe finalul meciului Universităţii Craiova, dar tot a fost taxat: "Nu înţeleg gestul ăsta urât" | VIDEO
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Mirel Rădoi, a explicat că a aruncat legitimaţia după ce a văzut tragerile de timp ale celor de la FC Botoşani, în victoria cu Universitatea Craiova.

Mirel Rădoi, nervos spre finalul partidei Universitatea Craiova - FC Botoşani 1-0

Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în ultimul meci din etapa a şaptea a Superligii. Pentru botoşăneni este primul eşec din acest sezon. Golul a fost marcat de Creţu, târziu, în minutul 90+3.

În minutul 86, Mirel Rădoi a erupt pe margine. La 0-0, când FC Botoşani a încercat să tragă de timp pentru a obţine măcar un punct, antrenorul a cerut ca centralul Marcel Bîrsan să ţină cont de acest aspect şi a dat cu propria legitimaţie de pământ. 

După meci, antrenorul Universităţii Craiova şi-a cerut scuze, dar a penalizat tragerile de timp ale moldovenilor. 

"Nu am reuşit să penetrăm bine liniile lor. Am avut o posesie lentă şi pe final de joc m-am gândit că putem câştiga doar prin şuturi, centrări sau printr-o fază fixă. Le-am spus că victoria poate veni chiar şi în minutul 90+5. 

Am avut o reacţie pe final, îmi cer scuze. Nu am nimic cu strategia oricărei echipe, doar că fragmentarea asta de joc duce la un timp efectiv de joc scăzut. Probabil că şi eu aş încetini jocul dacă aş fi în avantaj. 

Doar că am avut o reacţie pentru arbitri. Am aruncat ecusonul şi mi-a spus că e gest nesportiv şi că merit galben. Îmi cer scuze pentru reacţie, chiar şi la schimbări mi-aş dori ca orice fragmentare să fie cât mai scurtă. Şi noi, dacă am avea avantaj, am încerca să ne apărăm. 

Eu îl ştiu pe Markovic, l-am adus la naţională, am mare încredere în el. E un alt tip de atacant faţă de ce avem în lot, diferit de Koljic, Ivan. E combinativ, are nevoie de jucători aproape de el. 

Am stabilit deja transferurile. Vorbim despre doi, trei jucători la nivel de lot. 

Nu va fi un avantaj că CFR şi FCSB joacă în Europa. Poate şi nu poate. E un avantaj mic, pentru că ei au două echipe deja, au un lot numeros", a declarat Mirel Rădoi. 

Gestul făcut de antrenor a fost taxat de Florin Răducioiu. 

"Gestul nu e frumos, nu-mi plac lucrurile astea. Trăieşti la intensitate, era 0-0, dar nu înţeleg gestul ăsta urât. Poţi arunca o sticlă, dar nu-mi arunc 'meseria' aşa, e un pic urât", a spus expertul Orange Sport, imediat după victoria Universităţii Craiova. 

 

VIDEO | Universitatea Craiova - FC Botoşani 1-0, în Sulerligă

Afla mai multe despre: mirel radoiuniversitatea craiova fc botosani 

viewscnt
Articole similare