Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Primele declaraţii ale lui Andrea Compagno după ce a semnat cu FCSB: ”Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune!”

VIDEO | Primele declaraţii ale lui Andrea Compagno după ce a semnat cu FCSB: ”Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune!”

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno a fost prezent la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Farul Constanţa, care va fi transmisă în direct pe OrangeSport 1 şi orangesport.ro.

Gigi Becali a plătit suma de 1.5 milioane de euro, iar echipa lui Nicolae Dică ar trebui să aibă un om pe care se poate baza în atac. Fotbalistul a fost prezent la prima lui conferinţă de presă în calitate de jucător al FCSB-ului. 

Jucătorul a spus că pentru el nu există presiune. El susţine că se gândeşte doar la indicaţiile antrenorului pentru a-şi ajuta echipa unde evoluează. 

”Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune!”

”Vreau, în primul rând, să le mulţumesc celor de la FCU Craiova fiindcă au permis realizarea acestui pas important din cariera mea. Sper să joc aici, îmi doresc să începem să câştigăm meciuri.

Eu mă gândesc doar la ce am făcut pe teren, nu la ce fac impresarii cu contractul. Pe teren nu joacă milioanele, trebuie să joci şi să te baţi pe teren. Presiune? Presiune e doar pentru cei care vor să aibă presiune. Eu mă gândesc doar să fac ceea ce îmi cere antrenorul şi să-mi ajut coechipierii. 

Când eşti la FCSB, trebuie să te gândeşti la campionat! Toată lumea vrea asta. Va fi greu să jucăm la 3 zile, dar toţi jucătorii cred că au acest vis, de a juca în Europa, de a juca la un club mare. Sunt foarte fericit! Sunt pregătit să joc, sigur, dar asta nu depinde de mine! Sunt la dispozţia antrenorului. Nu mă gândesc să devin golgeterul campionatului, mă gândesc doar la echipă”, a declarat italianul.  

Crescut la juniorii Cataniei, Andrea Compagno a mai bifat în carieră echipe de tradiţie din Serie A, printre care şi Torino, însă atacantul italian n-a reuşit să evolueze şi la nivelul primei ligi. După transferuri la echipe din ligile inferioare, Compagno a bătut palma, în vara lui 2018, cu Tre Fiori, din San Marino.

La doar doi ani distanţă, atacantul de 26 de ani a semnat cu FC U Craiova 1948, alături de care a reuşit să promoveze în Superligă. Cu un start excelent de sezon, Compagno a intrat în atenţia echipelor importante din fotbalul românesc, iar acum a semnat cu FCSB.

 

Afla mai multe despre: fcsb-compagno-superligă 

viewscnt
Articole similare