Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum au decurs negocierile celor de la FCSB cu Andrea Compagno: ”A semnat contractul fără să citească!” EXCLUSIV

Cum au decurs negocierile celor de la FCSB cu Andrea Compagno: ”A semnat contractul fără să citească!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre Andrea Compagno, după ce jucătorul a decis să accepte oferta lui Gigi Becali. Oficialul FCSB susţine că jucătorul va reuşi să se adapteze sub comanda lui Nicolae Dică, care speră la titlu în acest sezon, chiar dacă are un start slab în Superligă.

FC U Craiova 1948 a anunţat, pe reţelele de socializare, transferul atacantului Andrea Compagno la FCSB. S-a plătit suma de 1.5 milioane de euro, iar echipa lui Nicolae Dică ar trebui să aibă un om pe care se poate baza în atac. 

MM Stoica a vorbit despre transferul jucătorului la FCSB. El susţine că fotbalistul se va adapta sub comanda lui Dică. De asemenea, el a dezvăluit cum au decurs negocierile cu fotbalistul. Managerul general de la FCSB susţine că Andrea Compagno a semnat contractul fără să îl citească.

”A semnat contractul fără să citească!”

”Niciodată nu mi-a plăcut să dau cifre, dar dacă Gigi se uită la ele, nu am ce face. E salariu 15.000 de euro şi 30.000 la semnătură. Eu aveam probleme în discuţiile cu agentul.

Cu Andrea nu am vorbit deloc, am dat mesaje, că e şi el interesat şi asta...Ideea e că azi-noapte, dacă vreţi să mă credeţi, nu a citit contractul şi contractele noastre sunt stufoase.

Altul putea să se uite, am mai avut care stăteau şi citeau. Nu a citit, doar l-a semnat. Da, cunoaşte fotbalul românesc”, a spus MM Stoica, la OrangeSport. 

Crescut la juniorii Cataniei, Andrea Compagno a mai bifat în carieră echipe de tradiţie din Serie A, printre care şi Torino, însă atacantul italian n-a reuşit să evolueze şi la nivelul primei ligi. După transferuri la echipe din ligile inferioare, Compagno a bătut palma, în vara lui 2018, cu Tre Fiori, din San Marino.

La doar doi ani distanţă, atacantul de 26 de ani a semnat cu FC U Craiova 1948, alături de care a reuşit să promoveze în Superligă. Cu un start excelent de sezon, Compagno a intrat în atenţia echipelor importante din fotbalul românesc, iar acum a semnat cu FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb-compagno-mm stoica 

viewscnt
Articole similare