Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Eugen Neagoe aşteaptă prima înfrângere a Rapidului: ”Ar fi cazul”. Dorinţa antrenorului înainte de meciul direct

EXCLUSIV | Eugen Neagoe aşteaptă prima înfrângere a Rapidului: ”Ar fi cazul”. Dorinţa antrenorului înainte de meciul direct

Rapid

Comentarii

Rapid e lider în clasament după 7 etape jucate în sezonul 2022 – 2023 din Superliga!

EXCLUSIV | Eugen Neagoe aşteaptă prima înfrângere a Rapidului: ”Ar fi cazul”. Ce speră antrenorul înainte de meciul direct

Rapidul a început foarte bine noul sezon. Giuleştenii sunt lideri în clasamentdupă 7 etape jucate în sezonul 2022 – 2023 din Superliga!

Eugen Neagoe a preluat-o pe U Cluj şi este cu ochii pe Rapid. Cele două echipe se vor întâlni mâine, de la ora 20:30, în runda cu numărul 8 din Superliga. 

”Rapid e într-un moment foarte bun, unul dintre cele mai bune în ultimii 10 ani. Sunt o echipă valoroasă, Mutu face o muncă foarte bună, se văd rezultatele. Nea Tacă ne spunea mereu să fii atent când eşti acolo sus, poţi să cazi foarte, foarte uşor! Nu au pierdut niciun joc de când au înaugurat noul Giuleşti. Şi cred că ar fi cazul ca şi Rapid să piardă pentru că la un moment dat va veni şi primul eşec în Giuleşti. Mi-aş dori să coincidă cu prima victorie a lui U Cluj şi prima înfrângere a Rapidului pe noul stadion”, a declarat Eugen Neagoe pentru Orange Sport. 

Universitatea Cluj este pe locul 14 în clasament, cu doar 3 puncte. Erik Lincar a fost demis după startul slab de sezon, iar în locul său a venit Eugen Neagoe. 

Promisiunea lui Neagoe pentru fanii lui U

Eugen Neagoe a semnat un contract valabil un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă unul, dacă echipa scapă de retrogadare. Antrenorul a făcut însă o promisiune.

"Mulţumesc suporterilor, îi aşteptăm şi în Giuleşti, avem mare nevoie de ei. 'U' Cluj e foarte iubită, iar când suporterii sunt cu noi, suntem foarte puternici.

Eu o să fac tot ce depinde de mine să rămânem în prima ligă, iar anul viitor pot să promit că vom fi în play-off. Pentru că dacă nu vom fi, eu o să părăsesc corabia", a spus Neagoe, care a experimentat pentru prima dată VAR-ul.

 

 
 

Afla mai multe despre: eugen neagoerapid 

viewscnt
Articole similare