Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul din spatele rezultatelor slabe ale CFR-ului? Dan Petrescu îşi învinuieşte fotbaliştii: ”Antrenorul e acelaşi, jucătorii nu mai sunt”

Motivul din spatele rezultatelor slabe ale CFR-ului? Dan Petrescu îşi învinuieşte fotbaliştii: ”Antrenorul e acelaşi, jucătorii nu mai sunt”

CFR Cluj

Comentarii

După ce a cucerit ultimele cinci titluri la rând, CFR Cluj a început modest actualul sezon şi se află deja la şase puncte de liderul Farul, deşi are un meci mai puţin disputat. Întrebat despre seria slabă a echipei sale, Dan Petrescu (54 de ani) i-a învinuit pe jucători.

În ultimele cinci sezoane, CFR Cluj a fost, fără dar şi poate, marea forţă din Liga 1, văzută aproape ca un balaur de celelalte formaţii din campionatul nostru, care nu se puteau pune cu bugetul ardelenilor.

Dan Petrescu a transformat-o pe CFR în cea mai puternică echipă a României, dar dominanţa campioanei pare să fie aproape de final, în urma unui început modest de sezon.

”Bursucul” a suferit la începutul acestui sezon cea mai mare umilinţă din cariera sa de antrenor, fiind eliminat de Pyunik Erevan (Armenia) din primul tur preliminar al Champions League.

Deşi a reuşit să ajungă în Conference League, conducerea campioanei îşi dorea mai mult, mai ales că lucrurile nu merg tocmai ceas nici în Superliga.

Dacă în ultima stagiune CFR a reuşit să câştige primele şapte runde la rând, după doar şase etape din acest sezon, echipa pregătită de Dan Petrescu a fost deja înfrântă de trei ori.

Motivul din spatele rezultatelor slabe ale CFR-ului? Dan Petrescu îşi învinuieşte fotbaliştii

Motivul din spatele acestor rezultate modeste? Dan Petrescu susţine că jucătorii sunt de învinuit, întrucât ”nu mai sunt aceiaşi”, fie că se referă la faptul că ”generalii” săi au avansat în vârstă, fie că face aluzie la prestaţiile slabe ale noilor-veniţi.

V-am mai zis, mai trec ciclurile, sunt aşa... au avut toate cluburile astea, şi Juventus a avut un ciclu de şapte-opt ani. Să vedem când se va termina acesta.

În momentul de faţă, clar că nu mai e CFR-ul care a fost, rezultatele o spun. Înaintea nu aveam voie să pierdem două meciuri la rând acasă.

Antrenorul e acelaşi, jucătorii nu mai sunt aceiaşi. Eu nu o să mă schimb niciodată, cer aceleaşi lucruri, dar mai e şi problema ce fac jucătorii.

Eu nu cred că nu au dat tot, mie mi s-a părut că au dat tot. Dar în prima repriză au fost foarte buni, în a doua au dispărut de pe teren.

Poate de oboseală, nu ştiu ce a fost acolo. Astăzi va fi prima zi când vorbesc cu ei la video şi încerc să aflu şi de la ei mai mult ce s-a întâmplat la acest meci”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare