Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a uitat din faţa televizorului cum pierde CFR Cluj cu Farul: "Se simte lipsa lui"

Dan Petrescu s-a uitat din faţa televizorului cum pierde CFR Cluj cu Farul: "Se simte lipsa lui"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu nu a fost pe banca tehnică a lui CFR Cluj la înfrângerea cu Farul Constanţa, scor 1-3, situaţie petrecută şi la ultimul meci din play-off-ul sezonului trecut, când campioana a pierdut cu FCSB la Buzău.

Dan Petrescu, absent la CFR Cluj - Farul Constanţa 1-3

CFR Cluj a pierdut duminică, pe teren propriu, meciul cu echipa Farul Constanţa, scor 1-3, în etapa a şaptea a Superligii. Campioana CFR a condus cu 1-0, dar dubla lui Louis Munteanu şi reuşita lui Alexi Pitu au adus cele trei puncte echipei de la malul mării. 

Dan Petrescu a fost suspendat pentru această partidă. El a primit două etape de suspendare, după ce a fost eliminat în victoria cu Chindia Târgovişte.

Deşi a avut posibilitatea de a lua loc în tribunele arenei din Gruia, dar să fie "păzit" de câţiva delegaţi pentru a nu da indicaţii prin telefon staff-ului tehnic, antrenorul a preferat altă variată. 

Dan Petrescu s-a uitat la meci din faţa televizorului, iar suspendarea antrenorului i-a afectat pe jucători, consideră Alexandru Păun. 

"Se simte lipsa lui, ne dă sfaturi de pe margine, e energia lui, dar noi suntem cei care suntem pe teren şi trebuia să rezolvăm meciul", a declarat unul dintre liderii vesiarului campioanei. 

"Cel de-al doilea gol al lor ne-a turnat de tot plumb în ghete şi cred că s-a văzut şi de acasă asta. În anul acesta este poate cel mai tare campionat din ultimul an şi asta se vede. Sunt echipe bune. E bătălia mare pentru play-off anul acesta. Noi trebuie să prindem play-off-ul, ţinând cont că suntem pe locul nouă",  a mai spus Alexandru Păun. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfarul constanta 

viewscnt
Articole similare