Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii CFR-ului, puşi la zid după înfrângerea cu Farul: ”A doua repriză nici n-au ieşit de la vestiar. Lipsă de atitudine”

Jucătorii CFR-ului, puşi la zid după înfrângerea cu Farul: ”A doua repriză nici n-au ieşit de la vestiar. Lipsă de atitudine”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a pierdut, pe teren propriu, meciul cu echipa Farul Constanţa, scor 1-3, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Jucătorii CFR-ului au fost acuzaţi de lipsă de atitudine după înfrângerea cu Farul: ”A doua repriză nici n-au ieşit de la vestiar”

Farul a învins-o pe campioana CFR Cluj în deplasare, după o dublă magnifică a lui Louis Munteanu. Echipa lui Gică Hagi s-a impus cu 3-1 şi a urcat pe primul loc.

Sebastian Curelea l-a înlocuit pe banca tehnică pe Dan Petrescu, care este suspendat. Curelea a acuzat lipsa de atitudinea!

”Au fost două reprize total diferite. În a doua parcă nici n-am ieşit de la vestiar. Parcă nu am văzut entuziasmul pe care îl aveam când jucam acasă. Atitudinea... asta e mai dureros. E normal să apară schimbări, să menajăm anumiţi jucători. A fost nevoie de refacere. Mereu a fost strategia asta cu jucătorii, azi nu ne-a ieşit. Am pierdut cu Botoşani, dar azi am pierdut mai rău. Am încercat cu forte proaspete dar nu s-au adaptat bine jocului, dar mergem înainte. Nu se întâmplă nimic. Trebuie să schimbăm atitudinea. Suntem campioana României totuşi. Multe meciuri, dar când am început campionatul ştiam ce ne aşteaptă. Trebuie să jucăm mai bine! Gazonul a fost la fel pentru ambele echipe!”, a declarat Curelea de la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: cfr clujfarul constanta 

viewscnt
Articole similare