Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica a anunţat o schimbare importantă la FCSB. Tavi Popescu, vizat: ”Nu a avut cifre, poate fi un blocaj” | EXCLUSIV

MM Stoica a anunţat o schimbare importantă la FCSB. Tavi Popescu, vizat: ”Nu a avut cifre, poate fi un blocaj” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre momentele dificile pe care le traversează Tavi Popescu (19 ani), care nu a mai putut să producă aceleaşi cifre în acest sezon ca în ultimul an. Managerul general de la FCSB este de părere că această cădere ar putea evidenţia de fapt o schimbare în stilul de joc al ”perlei” lui Gigi Becali.

Sosit la echipa a doua a FCSB-ului în urmă cu doi ani, Tavi Popescu a profitat de o criză cauzată de Covid şi a reuşit să facă pasul rapid la prima echipă, după doar câteva luni.

Talentul său a fost remarcat aproape instant, astfel că ”tricolorul” a devenit aproape peste noapte unul dintre oamenii de bază ai campioanei, mai ales în stagiunea trecută.

Odată cu plecarea lui Florin Tănase, Tavi Popescu a ”moştenit” tricoul cu numărul 10, iar aşteptările din partea sa au crescut expoenenţial.

Din păcate, până acum, jucătorul de 19 ani nu a reuşit să se ridice la nivelul dorit, dar continuă să fie văzut cu ochi buni de conducerea FCSB-ului.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a fost întrebat ce se petrece cu ”perla” lui Gigi Becali, care nu a reuşit să îşi continue ascensiunea din ultima stagiune.

Managerul general de la FCSB a punctat că, deşi anumite cifre ale lui Popescu au scăzut, altele au avut parte de creşteri importante.

MM Stoica a anunţat o schimbare importantă la FCSB

Mihai Stoica susţine că presupusa cădere suferită de ”tricolor” ar putea evidenţia că acesta devine un jucător mai bine dezvoltat, care poate îndelini mai multe cerinţe pentru echipa sa.

De exemplu, la meciul cu Viking, jucătorul de 19 ani nu a avut misiunea de a marca sau a pasa decisiv, ci de a scoate un adversar din joc.

Nu a avut cifre, e adevărat, dar a câştigat enorm la alte cifre. La distanţă parcursă, la număr de sprinturi, ceea ce înseamnă că poate juca şi pentru echipă.

Există o categorie de jucători care joacă mai mult pentru ei şi atunci apar şi cifrele. El e genul care să se poată pune şi în slujba echipei.

Ar fi trebuit să iasă mai mult în evidenţă (n.r. împotriva lui Hermannstadt), mai ales că a jucat o bună parte, cam jumătate de oră, şi pe poziţia lui favorită, în stânga.

Dar nu cred că e o problemă. Poate fi un blocaj faptul că nu a marcat”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

În ciuda formei modeste din acest sezon, Tavi Popescu urmează să primească o creştere salarială importantă.

Afla mai multe despre: tavi popescu 

viewscnt
Articole similare