Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mă simt dator cu o explicaţie". MM Stoica anunţă cum Octavian Popescu "a fost sacrificat" pentru a pune în evidenţă alţi doi fotbalişti de la FCSB

"Mă simt dator cu o explicaţie". MM Stoica anunţă cum Octavian Popescu "a fost sacrificat" pentru a pune în evidenţă alţi doi fotbalişti de la FCSB

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a explicat care a fost rolul lui Octavian Popescu în returul cu Viking, în urma căruia echipa antrenată de Nicolae Dică s-a calificat în grupele Conference League.

Mihai Stoica, despre Octavian Popescu

Octavian Popescu a fost titular în returul din play-off-ul Conference League cu Viking, scor 3-1 pentru FCSB. Deşi nu s-a remarcat prin acţiunile sale specifice, managerul general al FCSB susţine că jucătorul ofensiv s-a achitat perfect de alte sarcini trasate de staff-ul tehnic. 

În mesajul transmis, MM Stoica le-a explicat contestatarilor situaţia şi nu a ezistat să-i ironizeze. 

"Mă simt dator cu o explicaţie pentru toţi diletanţii care critică jocul lui Tavi Popescu.

La meciul de aseară, din considerente tactice (pe care unii nu le înţeleg nici dacă li le-ar tatua Dică pe antebraţe), copilul a fost sacrificat, fiind jucătorul care l-a anihilat pe Markus Solbakken, jucător exponenţial al echipei care a eliminat Sparta Praga.

Aşa a ajuns Tavi să parcurgă cea mai mare distanţă dintre toţi jucătorii care au evoluat pe terenul de carton verde şi să bifeze cele mai multe sprinturi, conform Catapult. Un asemenea efort diminuează aportul ofensiv, dar oferă posibilitatea unor coechipieri (Coman, Cordea) să se ocupe cu asta. 

Cu plăcere", a transmis Mihai Stoica. 

FCSB şi CFR Cluj şi-au aflat adversarele din Conference League

FCSB va evolua în grupa B a Conference League, cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg, iar CFR Cluj va întâlni, în grupa G, Slavia Praga, Sivasspor şi Balkani, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Istanbul.

Meciurile din faza grupelor se vor disputa în perioada 8 septembrie – 3 noiembrie (etapa 1 – 8 septembrie, etapa 2 – 15 septembrie, etapa 3 – 6 octombrie, etapa 4 – 13 octombrie, etapa 5 – 27 octombrie, etapa 6 – 3 noiembrie).

Afla mai multe despre: octavian popescufcsbfcsb grupa conference league 

viewscnt
Articole similare