Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Englezii, în ceaţă când au aflat grupa lui West Ham! "Mulţi nu recunosc FCSB". Cum explică încurcătura

Englezii, în ceaţă când au aflat grupa lui West Ham! "Mulţi nu recunosc FCSB". Cum explică încurcătura

FCSB

Comentarii

Publicaţia The Sun a descris grupa de Conference League în care a fost distribuită West Ham. În dreptul FCSB, publicaţia a explicat un aspect referitor la identitatea clubului şi a dat un pronostic în privinţa parcursului echipei britanice.

Ce scrie presa din Anglia despre grupa lui West Ham din care face parte şi FCSB

La nici 24 de ore de când s-a calificat în premieră în grupele Conference League în faţa lui Viking, FCSB şi-a aflat cele trei adversare. Suporterii echipei antrenate de Nicolae Dică vor putea privi de pe Arena Naţională echipe importante din Europa. 

FCSB va evolua în grupa B a Conference League, cu West Ham, Anderlecht şi Silkeborg, iar CFR Cluj va întâlni, în grupa G, Slavia Praga, Sivasspor şi Balkani, conform tragerii la sorţi care a avut loc, vineri, la Istanbul.

The Sun a analizat grupa lui West Ham, pe care o vede favorită certă la calificare cu victorii pe linie. Totuşi, publicaţia admite că echipa lui David Moyes nu va avea cea mai uşoară misiune în faţa adversarelor. 

De asemenea, spre deosebire de dubla FCSB - Chelsea din Europa League din urmă cu nouă ani, englezii au sesizat că echipa finanţată de Gigi Becali se numeşte acum FC FCSB. 

"Aşa arată tragerea la sorţi a grupei echipei West Ham din Europa Conference League în acest sezon. Au ajuns într-o grupă oarecum complicată, care le include pe FC FCSB, Anderlecht şi Silkeborg, deşi au fost departe de cel mai rău scenariu posibil.

Mulţi suporteri nu vor recunoaşte FC FCSB, deoarece şi-a schimbat numele de la Steaua Bucureşti în 2017, dar fanii lui Chelsea s-ar putea să-şi amintească atunci când au învins formaţia românească cu 1-0 în Champions League, în 2013.

Anderlecht ar putea fi şi un adversar dificil, deoarece a produs unele dintre cele mai bune talente belgiene pe care le-am văzut, precum Romelu Lukaku şi Youri Tielemans.

În general, totuşi, te-ai aştepta ca West Ham să câştige toate jocurile din această grupă cu relativă uşurinţă şi să treacă în rundele eliminatorii ale competiţiei", scrie The Sun. 

Meciurile din faza grupelor se vor disputa în perioada 8 septembrie – 3 noiembrie (etapa 1 – 8 septembrie, etapa 2 – 15 septembrie, etapa 3 – 6 octombrie, etapa 4 – 13 octombrie, etapa 5 – 27 octombrie, etapa 6 – 3 noiembrie).

Afla mai multe despre: west ham fcsbfcsb grupa conference leaguewest ham 

viewscnt
Articole similare