Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona, încă un transfer rezolvat! Dorit de Xavi, fotbalistul va semna: "100% s-a făcut!"

Barcelona, încă un transfer rezolvat! Dorit de Xavi, fotbalistul va semna: "100% s-a făcut!"

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a mai rezolvat un transfer, pe care catalanii urmează să-l prezintă oficial. Marcos Alonso (30 de ani), fundaşul lui Chelsea, se va alătura lotului condus de Xavi, anunţă jurnalistul spaniol Gerard Moreno.

Perioada de mercato din Europa se apropie de final. Pe 1 septembrie, ora 00:00, fereastra de transferuri se va închide, iar Barcelona are de gând să mai facă mutări până atunci. Una dintre ele este înregimentarea lui Marcos Alonso, fundaş dorit de Xavi pe Camp Nou.

Barcelona, încă un transfer rezolvat! Dorit de Xavi, fotbalistul va semna: "100% s-a făcut!"

Ultimele zile ale perioadei de mercato vor fi extrem de aglomerate la Barcelona. În birourile de pe Camp Nou s-a mai rezolvat un transfer dorit de Xavi, Marcos Alonso, fundaşul lui Chelsea. "Albaştrii" şi Barcelona s-au înţeles de câteva săptămâni în privinţa sumei de transfer, iar catalanii au de câteva luni un acord cu jucătorul.

Potrivit jurnalistului Gerard Moreno, deşi mutarea a fost trecută în stand-by o vreme, transferul lui Marcos Alonso la FC Barcelona e "100% făcut", iar Xavi va primi încă un jucător de pe lista sa. La Barcelona, Alonso îi va avea concurenţi pe post pe Jordi Alba şi Alejandro Balde.

Marcos Alonso va semna un contract pe doi ani cu Barcelona, iar catalanii vor plăti opt milioan de euro lui Chelsea, plus alte două bonusuri.

Barcelona a avut o campanie de transfeuri extrem de fructuoasă în această vară. Raphinha (Leeds), Kounde (Sevilla), Robert Lewandowski (Bayern), Franck Kessie (AC Milan) şi Andreas Christensen (Chelsea) sunt jucătorii transferaţi de Barcelona în această vară.

Afla mai multe despre: barcelonatransfermarcos alonso 

viewscnt
Articole similare