Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele transferuri plănuite de CFR Cluj. Un fost jucător al Farului ar fi pe lista campioanei: ”O să vedeţi că vor veni”

Ultimele transferuri plănuite de CFR Cluj. Un fost jucător al Farului ar fi pe lista campioanei: ”O să vedeţi că vor veni”galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani) a dezvăluit că CFR Cluj mai plănuieşte două transferuri înaintea finalului perioadei de mercato. Campioana îşi mai doreşte un fundaş central şi un atacant şi se zvoneşte că un fost jucător al Farului ar fi pe lista ardelenilor.

Cu doar câteva zile rămase din actuala perioadă de transferuri, CFR Cluj mai are nevoie de doi noi jucători, conform spuselor lui Dan Petrescu.

”Bursucul” a dezvăluit că se mai pregătesc venirile unui atacant şi unui fundaş central, un posibil indiciu că Andrei Burcă ar urma să plece de la echipă.

"Vor veni jucători până la meciul de joi. Am înţeles că sâmbătă se închide în România perioada de transferuri. Şi sunt convins că vor veni.

Clubul nu vinde doar, o să vedeţi că vor veni jucători. Un fundaş central trebuie obligatoriu. Şi un atacant.

Cred că vor veni până duminică la echipă. La Paul Papp nu ne-am gândit, dar mi-ai dat idee bună. Dar de ce?

Am văzut că a jucat ieri. Dacă nu juca şi era în afara lotului... nu putem să vorbim de un jucător care e sub contract, asta e clar", a declarat Dan Petrescu.

Iar Fanatik a dezvăluit cine ar fi cei doi jucători de pe lista CFR-ului. Bogdan Ţîru (28 de ani) şi Rangelo Janga (30 de ani) s-ar afla în vizorul campioanei.

Ultimele transferuri plănuite de CFR Cluj

Ţîru este un fost căpitan al Viitorului Constanţa, care a fost crescut în academia lui Gică Hagi şi a jucat exclusiv pentru actuala Farul, în afara unui împrumut la Voluntari, înainte de a face pasul la Jagellonia, în Polonia, unde încă evoluează.

Apărătorul central are două meciuri la echipa naţională şi este plecat din România din iarna lui 2020, când Gică Hagi a încasat 600.000 de euro pentru serviciile fotbalistului cotat în prezent la 400.000 de euro de transfermarkt.

De cealaltă parte, Janga este un internaţional din Curacao, cu 24 de apariţii şi 13 reuşite pentru ţara sa, care evoluează în prezent la Apollon Limassol, în Cipru.

Atacantul de 1,92 metri a reuşit să marcheze doar cinci goluri în 34 de apariţii în tricoul ciprioţilor şi are cifre impresionante numai în ligile inferioare ale Olandei, ţara sa natală.

Venirea acestuia pare oarecum lipsită de sens întrucât CFR îi mai are în lot pe Cephas Malele, Jefte Betancor, Sergiu Buş, Daniel Birligea şi accidentatul Gabriel Debeljuh, pe lângă faptul că statisticile lui Janga nu prezintă un jucător prea valoros.

Pe lângă Burcă, şi Claudiu Petrila ar avea şanse să plece din Gruia înaintea finalului perioadei de mercato.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare