Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bergodi a dezvăluit motivul din spatele căderii lui Sepsi împotriva Olimpijei Ljubljana: ”Presa din România a creat o atmosferă care nu îmi place”

Bergodi a dezvăluit motivul din spatele căderii lui Sepsi împotriva Olimpijei Ljubljana: ”Presa din România a creat o atmosferă care nu îmi place”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi a reuşit să obţină calificarea in-extremis în următorul tur preliminar al Conference League, după ce a trecut de Olimpija Ljubljana la loviturile de departajare, scor 4-2. Meciul tur s-a încheiat 3-1 pentru covăsneni, în timp ce returul 2-0 pentru sloveni.

După ce nu reuşise să treacă de al doilea tur preliminar al Conference League în sezonul trecut, la prima calificare în cupele europene, pierzând la penalty-uri, Sepsi a reuşit să aceeadă în runda următoare de această dată, chiar după loviturile de departajare.

Echipa pregătită de Cristiano Bergodi îşi asigurase un avantaj de două goluri din meciul tur, dar l-a irosit în retur, fiind condusă cu 2-0 după 90 de minute.

Scorul a rămas acelaşi şi după prelungiri, iar ratările monumentale ale slovenilor de la punctul cu var au propulsat-o pe Sepsi în runda a treia.

În urma meciului, Cristiano Bergodi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, în care a anlizat prestaţia fotbliştilor săi şi dubla per total.

Deşi s-a declarat mulţumit de calificare, italianul a recunoscut că prestaţia din a doua repriză a meciului retur l-a îngrijorat.

Cristiano Bergodi a dezvăluit motivul din spatele căderii lui Sepsi împotriva Olimpijei Ljubljana

Motivul din spatele acestei căderi? Cristiano Bergodi este de părere că laudele primite de Sepsi în presă în ultima vreme s-ar fi urcat la capul echipei.

Antrenorul italian susţine că o presiune şi o atmosferă care nu îi place s-au format la club şi a avterizat că aceasta ar putea fi dăunătoare.

Am făcut un meci nu cum am făcut în ultima perioadă. Dar era importantă victoria, emoţii mari totuşi. Am întâlnit o echipă bună.

Vom face partide mai bune, băieţii s-au exprimat bine în campionat. Există o atmosferă, presiune ca şi cum suntem o echipă care se bate la primele trei locuri sau la titlu, asta s-a creat în presa din România... dar trebuie să fiu realist şi să spun că noi avem ca obiectiv play-off-ul şi gata.

Este o echipă frumoasă, dar s-a creat o atmosferă care nu îmi place... bine că ne-am calificat mai departe! Urmează Petrolul în deplasare, un meci important”, a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: cristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare