Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lipsa unei intervenţii din partea patronului, şansa FCSB-ului cu Saburtalo: ”Dacă erau schimbările ca înainte, ei nu marcau” | EXCLUSIV

Lipsa unei intervenţii din partea patronului, şansa FCSB-ului cu Saburtalo: ”Dacă erau schimbările ca înainte, ei nu marcau” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să îşi asigure calificarea în al treilea tur preliminar al Conference League, după ce a întors înfrângerea 0-1 din turul cu Saburtalo Tbilisi şi s-a impus cu 4-2, 4-3 la general, în returul disputat pe Arena Naţională.

După o înfrângere ruşinoasă şi o prestaţie şi mai şi în meciul tur, FCSB a reuşit să întoarcă rezultatul cu Saburtalo şi  să se califice în următorul tur preliminar al Conference League.

La al doilea debut pe banca echipei, Nicolae Dică a reuşit să mai spele din umilinţa săptămânii trecute şi să revitalizeze echipa.

După ce marcase un singur gol în precedentele trei meciuri, iar acela din penalty, FCSB a reuşit să puncteze de patru ori şi să îşi asigure calificarea.

După ce au condus cu 2-0, graţie golurilor lui Dawa şi Edjouma, roş-albaştrii au fost egalaţi, însă au reuşit să întoarcă din nou scorul, prin reuşitele lui Coman şi Radunovic.

FCSB a arătat o nouă faţă sub comanda noului antrenor, iar lipsa lui Florin Tănase nu s-a făcut prea simţită.

Lipsa unei intervenţii din partea patronului, şansa FCSB-ului cu Saburtalo

Invitaţi în studioul Orange Sport, Andrei Vochin şi Florin Răducioiu au analizat jocurile din preliminariile Conference League, iar consilierul lui Răzvan Burleanu a ajuns la o concluzie inedită.

Doi dintre marcatorii din repriză secundă, Malcom Edjouma şi Florinel Coman, de multe ori erau înlocuiţi la pauză, astfel că, dacă patronul încă intervenea, existau şanse ca aceştia să nici nu fie pe teren în momentul în care ar fi marcat,

Vrea, dar deocamdată nu poate, vinovatul trebuie căutat în altă parte, a trebuit sa joace 90 de minute. Probabil că în seara aceasta, dacă erau schimbările ca înainte, nu mai marcau Coman şi Edjouma, nu prea prindeau finalul”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

E clar că trebuie dată maximă libertate de a decide, mă bucur că i-a ieşit, a fost inspirat, eu îl ştiu, Florinel nu e într-o condiţie fizică foarte bună, dar iată că reuşeşte, sunt momente când dispare, dar are nişte sclipiri”, a adăugat Andrei Vochin.

În runda a treia din preliminariile Conferencea League, FCSB o va întâlni pe Dunajska Streda, din Slovacia.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare