Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică a intrat în pâine la FCSB! Cum a trăit partida din Conference League: ”Deja s-a văzut o altă atitudine!” + Cere întăriri

Nicolae Dică a intrat în pâine la FCSB! Cum a trăit partida din Conference League: ”Deja s-a văzut o altă atitudine!” + Cere întăriri

FCSB

Comentarii

Echipa FCSB s-a calificat joi seara în turul al treilea preliminar al Conference League, după un meci spectaculos cu Saburtalo, scor 4-2, în manşa secundă a turului doi. În urmă cu o săptămână, în partida tur, echipa georgiană Saburtalo s-a impus cu 1-0.

Nicolae Dică a intrat în pâine la FCSB! Cum a trăit partida din Conference League: ”Deja s-a văzut o altă atitudine!”

Joi seară, fundaşul bucureştenilor, Dawa, a deschis scorul în minutul 44, când a înscris cu o lovitură de cap la cornerul executat de Cordea.

În startul reprizei secunde, Octavian Popescu a trimis în bară (minutul 47), iar în minutul 56 tot Octavian Popescu a pasat pentru Edjouma şi acesta a marcat pentru 2-0.

Sikharulidze a înscris în minutul 69 primul gol al georgienilor, iar Iuri Tabatadze a adus egalarea cu un gol pe contraatac, în minutul 77.

Trei minute mai târziu a urmat golul lui Florin Coman, din centrarea lui Radunovic, care a readus-o pe FCSB în avantaj 3-2. În minutul 46 Radunovic a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Cordea şi a închis tabela la 4-2, scor care o califică pe FCSB în turul al treilea preliminar al Conference League.

Noul antrenor al FCSB-ului, Nicolae Dică, a recunoscut că a trăit la cote maxime duelul cu Saburtalo, dar s-a declarat fericit de rezultat.

”Într-adevăr, am îmbătrânit cinci ani în seara aceasta, dar important e că ne-am calificat. Întotdeauna am emoţii, dar sunt pozitive şi le transmit şi jucătorilor. Cred că aţi văzut o altă atitudine a echipei, am făcut acel pressing sus. În a doua repriză ne-am retras puţin, ceea ce n-ar fi trebuit să facem.

Le-am transmis că trebuie să jucăm, că avem timp. Suporterii au fost minunaţi, galeria la înălţime, mă bucur că i-am făcut fericiţi. Am vorbit cu şeful galeriei şi mi-a transmis că mă aşteaptă la echipă. Avem nevoie de întăriri, am vorbit cu MM, cu patronul. Avem nevoie de jucători de la mijlocul terenului în sus. Sper să-i aducem cât mai repede.

Coman şi Edjouma au cerut schimbarea, altfel nu-i schimbam. Trebuie să avem aceeaşi încredere, aceeaşi atitudine şi vom reuşi lucruri frumoase”, a declarat Nicolae Dică, la Pro Arena.

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, complet dezamăgit de evoluţia unui jucător de la FCSB: ”Nu mi-a plăcut deloc. Inspiraţie puţină”

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare