Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul Universităţii Craiova, OUT din Bănie! Semnează cu o echipă din Superligă: oficialul clubului a confirmat interesul

Fotbalistul Universităţii Craiova, OUT din Bănie! Semnează cu o echipă din Superligă: oficialul clubului a confirmat interesulgalerie foto
Comentarii

Aflaţi în ultimele zile a perioadei de mercato, Mirel Rădoi pune la punct ultimele detalii în ceea ce priveşte lotul său de jucători şi plănuieşte să mai renunţe la un fotbalist, acesta nefiind în planurile fostului selecţioner pentru noul sezon.

Perioada de mercato din Liga 1 urmează să se încheie pe 5 septembrie, astfel că echipele româneşti mai au la dispozţie mai puţin de o săptămână pentru a aduce noi jucători.

Universitatea Craiova nu este doar în căutarea a întăriri, ci şi doreşte să ”scape” de fotbaliştii care nu intră în planurile lui Mirel Rădoi, care a ”moştenit” lotul pus la punct de predecesorii săi.

Singurul fotbalist transferat de olteni sub comanda fostului selecţioner este Bogdan Mitrea, care a debutat deja în Bănie şi a pasat decisiv la unicul gol din partida Craiova - Botoşani, marcat în prelungiri.

Deşi a recunoscut că ar va mai aduce noi jucători, Rădoi nu a dezvăluit cine ar fi aceştia, dar s-a aflat numele unuia dintre fotbaliştii care o va lua în cealaltă direcţie.

Deşi era considerat o posibilă variantă pentru echipa naţională în urmă cu câţiva ani, având apariţii pentru selecţionatele de tineret ale României, Ştefan Vlădoiu (23 de ani) nu a reuşit să îşi atingă potenţialul până acum.

Din 12 jocuri disputate deja în această stagiune, Vlădoiu a însumat doar două apariţii, în care a fost pe teren numai 61 de minute, şi a fost lăsat în afara lotului de patru ori, încălzind banca în rest.

Fotbalistul Universităţii Craiova, OUT din Bănie

Fanatik anunţă că fotbalistul are şanse mari să plece din Bănie şi că Sepsi şi U Cluj s-ar lupta pentru semnătura sa, având nevoie de întăriri în flancul drept al apărării.

Atilla Hadnagy, directorul sportiv al covăsnenilor, a confirmat că Vlădoiu este o variantă pentru deţinătoarea Cupei României, care este şi în căutarea unui înlocuitor pentru Bogdan Mirea.

Vlădoiu este o variantă, vedem zilele acestea ce vrea Universitatea Craiova. Oricum, vom mai aduce un fundaş central în locul lui Mitrea”, a declarat Attila Hadnagy, pentru sursa citată.

Relaţiile între cele două cluburi sunt bune, după ce Universitatea Craiova a plătit clauza de reziliere a lui Bogdan Mitrea, negocierile dintre cele două părţi finalizându-se rapid şi într-o manieră profesionistă.

Cotat la 650.000 de euro de transfermarkt, varianta cea mai probabilă pentru o plecare a lui Vlădoiu este împrumutul, întrucât niciun club din România nu şi-ar permite să îl achiziţioneze în prezent.

Afla mai multe despre: ştefan vlădoiu 

viewscnt
Articole similare